Ebbruc
O siteyi ben de gördüm de alışveriş yapmadım hiç.Başka bi site var yeğenime ordan bişeyler almıştım kumaşları yumuşacıktı.Sitenin adı ""“humabebe”"" fiyatları da bana göre uygun zaten ucuz ne kaldı kii 😅

seyma9188 ya ilkimbebede de hastane çıkışları 400-500 tl falan ama çok güzel ve kaliteli duruyo . Ve evet ucuz bişey yok olanlarda çok kalitesiz 🥲

Vera09 bende orda gördümde sürekli ondan sormak istedim

seyma9188 1 tane olsun takım olsun istiyorum onun haricinde zaten lcwaikiki de çalışıyorum diğer şeyleri alırım her türlü mağazadan, bide kıyafeti var bir sürü ama hastane çıkışı isimli falan değil ama takım olsun istiyorum ☺️

Ebbruc
        O zaman 5 parça olan takımlar bence ideal.Gerçi doğumunuz ne zaman onu bilemiyorum.İçindeki parçalar bebişin doğduğu mevsime uygunsa ondan alabilirsiniz.Bizimki Allah kısmet ederse kış bebesi olacak Aralık sonu ocak başı gibi gelecek dünyaya.Bugün e bebeğe gittik eşimle o kadar çok çeşit var ki ne alacağımı bilemedim.Cinsiyeti de belli olmayınca sadece çorap alıp çıktık 🤣🤣

seyma9188 ocak ortası bizimki de, ve diyarbakırda yaşıyorum yani çok soğuk olacak hava, yavrum ben nereye doğdum diyecek 🥲 bizimkinin %80 belli cinsiyet o yüzden rahatım biraz ama 5li takımlarla yetineceğimi sanmıyorum. E bebekte hiç bişey bulamadım ben yenidoğan olarak falan belki mevsim yaz olduğu içindir

Ebbruc
            Aynen mevsimden dolayı ben de bişey bulamadım.O yüzden biraz daha beklemeye karar verdim alışveriş yapmak için.Ufak ufak alayım dedim her şey çok pahalı malum.Zıbınlarda indirim vardı 6 al 5 öde şeklinde.Zıbını bol almak lazım bence kusuyor,çişi kakası çıkıyor.Yeni doğan yazanlar çok ufaktı onlardan almayı pek düşünmüyorum.Boyu bi tık uzun olanlardan alacam ki hemen küçük gelmesin diye.

Ebbruc
              Ben de Siirt’te yaşıyorum ordan farkı yok buraların çok korkuyorum hasta ederim diye.Evimiz doğalgazlı ama banyo falan yaptırırken çok hızlı olmak lazım bebeğin üşütmemesi için 🙃

seyma9188 bende 2-3 tane yenidoğan aldım sadece 3-6 aylık daha fazla almayı düşünüyorum, bizim evde doğalgazlı ama bende korkuyorum hasta etmekten, elektrikli sobada açarım büyük ihtimalle soğuk hissettikçe o soğukta hastaneye götürüp getirmek bile sıkıntı zaten. Banyo konusu beni çok korkutuyo zaten 🥲