Bu siteden alışveriş yapan var mı kızlar aranızda, ürünleri çok güzel görünüyor hastane çıkışı almak istiyorum ama emin olamadım da
İlkimbebe.com
Ebbruc ben yaptım canım hftyada hatta yerine gidip yapıcam izmirde oturuyorum bize yakın sayılır
okunmusciklet güzel mi ürünleri, sitede çok kaliteli görünüyo
Ebbruc ben yaptım canım memnun kaldım
Bende görüyorum hep ama hic sipariş vermedim
Dilara2552 yaa çok sevindim şuan içim rahatladı
Ebbruc evet canım göründüğü gibi
Ebbruc
O zaman 5 parça olan takımlar bence ideal.Gerçi doğumunuz ne zaman onu bilemiyorum.İçindeki parçalar bebişin doğduğu mevsime uygunsa ondan alabilirsiniz.Bizimki Allah kısmet ederse kış bebesi olacak Aralık sonu ocak başı gibi gelecek dünyaya.Bugün e bebeğe gittik eşimle o kadar çok çeşit var ki ne alacağımı bilemedim.Cinsiyeti de belli olmayınca sadece çorap alıp çıktık 🤣🤣
seyma9188 ocak ortası bizimki de, ve diyarbakırda yaşıyorum yani çok soğuk olacak hava, yavrum ben nereye doğdum diyecek 🥲 bizimkinin %80 belli cinsiyet o yüzden rahatım biraz ama 5li takımlarla yetineceğimi sanmıyorum. E bebekte hiç bişey bulamadım ben yenidoğan olarak falan belki mevsim yaz olduğu içindir
Ebbruc
Aynen mevsimden dolayı ben de bişey bulamadım.O yüzden biraz daha beklemeye karar verdim alışveriş yapmak için.Ufak ufak alayım dedim her şey çok pahalı malum.Zıbınlarda indirim vardı 6 al 5 öde şeklinde.Zıbını bol almak lazım bence kusuyor,çişi kakası çıkıyor.Yeni doğan yazanlar çok ufaktı onlardan almayı pek düşünmüyorum.Boyu bi tık uzun olanlardan alacam ki hemen küçük gelmesin diye.
seyma9188 bende 2-3 tane yenidoğan aldım sadece 3-6 aylık daha fazla almayı düşünüyorum, bizim evde doğalgazlı ama bende korkuyorum hasta etmekten, elektrikli sobada açarım büyük ihtimalle soğuk hissettikçe o soğukta hastaneye götürüp getirmek bile sıkıntı zaten. Banyo konusu beni çok korkutuyo zaten 🥲