balporsuguu bizde personeller olarak bu durumdan pek hoşnut değiliz malesef, ben outlet mağazada çalışıyorum inlet mağazalara göre fiyatlar çok çok daha iyi burda
İlkimbebe.com
Ebbruc insallah 😅
Ebbruc hahaha bu ben amaa kaldırmadım 2 de bir gidip dolabına bakıyorum 😂😂 eşimi ds gel gel sana birşey göstereceğim diyip çağırıyorum oda bakıyor 😂😂 hahah delirmek üzereyim
Deletedmom52620 hepimiz delircez bi gün 😂😂 benimki henüz babalık duygusunu yaşayamıyo malesef, gram heyecan yok. Bi ultrasona girince böyle ekrana kilitleniyo o kadar, bi kaybımız var geçen seneden. Bunda başlarda sevinemiyodu bişey olur diye e çok şükür şuan iyi ama yok adam taş oldu heralde 😂😂
Ebbruc ilerleyen haftalarda gelir benimde 3 kaybım var eşim de 15 haftalıkken kalp atışını duydu doktora diyor hocam kalp atışımı ooo 😂😂 ondan sonra geldi biraz biraz daha karnın büyüsün hissetsin bak nasıl geliyor o duygu psikolojik olarak eskiden bir yaşanmışlık var hemen gelmiyor ama böyle son haftalarında artık o yüzünün şekli otursun ultrasonda renkli görsün o zaman diyeceksin haklıymış diye 😂 zamanla geliyor o duygu
Deletedmom52620 ya var aslında renkli ultrason görüntümüz, yüzünün az çok belli olduğu falan ama ne bileyim ben o heyecanı göremedim onda. Alışveriş konusunda bile gram isteği, heyecanı yok. Gerçi aileside öyle , annem yığınla şey aldı onlardan hiç bi adım görmedim , almasınlar zaten istemiyorum da o ayrı konu ama ne bileyim insanda da heves bırakmıyolar
Ebbruc ben bir yerde okumuştum anne anneliği bebek karnına ilk düştüğünde , baba babalığı ise kucağına aldığında diye daha çok zamanınız var İnan herşey bir anda değişir pabucun dama bile atılabilir 😜 boşver aileleri düşünüp strese girme şuan en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı mutluluğu
Deletedmom52620 benimki kpss çalışmaya başladı, dün kuzeni(erkek) diyo işte bakarsın doğduğunda falan ben sınava çalışcam diyo eşimde 😂😂 kuzeni dedi tek başlarına mı yaptılar ki tek baksınlar dedi benimki sustu ve bunu söyleyen kişinin eşi yaşlı bakımında çalışıyo gece gidiyo sabah geliyo 10 aylık bebekleri ve kocası kadından daha çok bakmak zorunda kalmış bebeğe, benimki kaçma derdinde 😂 ve yenidoğmuş bebekleri kucağına almaya korkuyor bilmiyorum doğunca bişeyler değişir mi ama beni şimdiden sinir etmeye başladı 😂😂
Gny18 bugün kemeraltında baya bi alışveriş yaptım canım bebiş için mağazaların 3te1i fiyatlar ve yumuşacık kumaşları