Ebbruc
Uygulamada 17+0 gösteriyor ama ultrasonda 18+0 haftalık dedi doktor önden gidiyormuş 1 hafta 😁

seyma9188 bana da en son gittiğimde 1 hafta önde dedi, dünde ultrason ölçümüyle uyumlu haftası dedi ama ultrason kağıdında 14+2 yazıyo ama doktor 14+4 dedi en son gittiğimde söylediğine göre de şuan 15+3 olması gerekiyo kafam allak bullak oldu

Ebbruc ben aldım mallarını çok beğendim ağız silme mendili filan da aldım beğendim ama hastane çıkışlarına internetten cesaret edemiyorum onları görerek almak istiyorum sen almak istiyosan malları güzel biz çok beğendik

Meresss aldım canım dün verdim sipariş , hastane çıkışı aldım bi takım bide alt üst takımlar aldım 3lü olanlardan 6 takım olacak şekilde

Nazendehanim ocak ortası sonu gibi görünüyo şuan ama ocak başı olacakmış gibi geliyo bana nedense 😂 gelir pztsi salı heralde ona göre yazarım sana

Ebbruc
            Ayy ben de anlamadım bebişler geleceği zamanı bilir nasıl olsa takma kafana 😍

Ebbruc bende 2 li tulumlardan bide alt üst takım aldım kızçelerime çok beğendim sağlıkla gelip giysinler inşallah sizde sağlıkla kullanın 🥰

Meresss ay tulumlardan bende alcam biraz zaman geçsin de , onların içinde düşününce bebişi çok aşkla doluyorum 🥰 sağlıkla gelsinler, giysinler inşallah 🙏🏻

Ozge bende 10lu hastane çıkışı aldım heyecanla bekliyorum çok kaliteli görünüyo

Ebbruc konuyla alakasiz ama bu lcw nasil zam yapti ya,hergun ayri zam geliyor mubarek.Fiyatlar zarayla yarisir oldu😑

Ebbruc amin inşallah ben askıya astım hergün bakıp aşk yaşıyorum cicileriyle♥️

Ebbruc
                      Hemen kargoya verildi mi ürünler bugün sipariş etsem kaç günde gelir acaba eşimin yeğeni oldu ona hediye alayım ordan 6 gün sonra gidecez memlekete yetişir mi acaba :)

balporsuguu bizde personeller olarak bu durumdan pek hoşnut değiliz malesef, ben outlet mağazada çalışıyorum inlet mağazalara göre fiyatlar çok çok daha iyi burda

seyma9188 dün 7de vermişim siparişi, şimdi baktım paketleniyo diyo. Yarın kargoya verseler pztsi salı gelir galiba . Şimdi verirsen yetişir gibi haftasonuna kalmazsa