tugbamommm başta mide bulantısı sonra gebelik şekeri derken 32. Haftamdayım toplam 3 kilo aldim ve bebisim 1 hafta önden gidiyor.ekmek sıfır tatlı olan herşey sıfır bol yumurta süt yoğurt az tuzlu yemekler makarna pilav 2 3 kaşık bol salatalık 😂 çok zor ama fazla yemek hep yalan

EmelBG_ 65 e düşeyim yeter hamile kaldığım kiloya bile dönmek istemiyorum inşallah verebilirim bende ☺️

tugbamommm karbonhidrata çokmu yükleniyorsunuz acaba. Çünkü bende öyleyim 3 4 gün aşırı yiyeyim hemen kilo alıyorum düzgün beslenirken almıyorum. Oyuzden ekmeği makarnayı pilavı vs kestim kilo alimim baya azaldı. Ama bu hafta yine çok yedim hemen 1 kilo olarak geri döndü mesela. Düzgün beslenirseniz kilo alımınız durur en azından bebeğe gider sadece

tugbamommm ah o tatlılar gevrekler hepsi burnumda tutuyor ama bebegim için dayanicam kiloyu boşver sağlıklı olun yeterli 😉

Babysharkdutdutdut ekmeği çavdar yiyorum onun dışında pilav makarna nadiren yiyorum genelde iş yerinde domates salatalık peynir tüketiyorum eve gelince sebze yemeği ama çavdar diye 2 dilim değilde 5 dilim yiyorum 😂😂😂

tugbamommm bende 4.5 aylık hamileyim ortalama 4-5 kilo aldım şuan 60 kiloyum sizce çok mu fazla kilo alıp cirkinlesmek istemiyorum ☹️ şuan hayatımda ilk defa altmışi gördüm

tugbamommm Ben de basta çok kilo alanlardanım her ay 4 5 kg alıyordum son aylarda asıl alırsın derlerdi ama oyle olmadı şuan 20 kg aldım 36. Hafta ama yavaşladı artık belki sizinde öyle olur üzülmeyin şeker yüklemeyi de ihmal etmeyin bence 🥰 doğurunca vereceğiz 😋

Bende çok kilo aldım bugün doktor kontrol vardı dikkat et kilo alma daha dedi henüz 21 haftalığız çünkü. İnstagramda gebediyetisyenimerveaksoy diye biri çıktı karşıma bi düşünmüyor değilim emin olamadım :( tartılmaktan nefret ediyorum

Diyetisyenle görüş derim bende şeker cıktı diyetisyene yönlendirdi hemen doktorum. 1 haftada 2 bucuk kilo verdim. Çok dikkat etmen lazım canım. 🌼

tugbamommm Hayırlısıyla gider sağlıklı beslenin siz yapamıyorsanız destek alın diyetisyenden uygulayın ekstra kılı alımı cok yaşamazsınız .Sağlıklı günler dilerim 🌸

Bebeği etkilemiyo canım merak etmeyin. Tam tersi düzenli ve sağlıklı kilo alırsınız. Bebeğim kilo vermediğim hafta 940 gramdı. Kilo verdiğimde 1 kilo 170 e cıktı 🌼

Mrv_mlk az önce bi arkadaşımız ona gittiğini söyledi yukarıda görürsün bende mesaj attım şimdi instagramdan diyetisyene başlarım herhalde çünkü böyle önüne geçemiyorum 🤦🏻‍♀️

tugbamommm oooo ne yaptın sen ya ben 30.haftaya geldim toplam 10 kilo aldım doktor ona rağmen fırçalayıp gönderdi sebep ekmek 🍞 yeme pilav 🍚 yeme şekerden uzak dur canım çünkü doğum sonrası psikolojimiz çok önemli bu kez kiloyla uğraşmayalım zaten uykusuz geceler bizi bekliyor

Zayif hamile kalanlar kilo almaya daha musait oluyor sanirim cevremde görduklerim oyleydi.doktor bir sıkıntı gorse soylerdi zaten.siz kendinizi boyle gormeye aliskin olmadiginiz icin tuhaf geliyor olabilir.bebe saglikliymis gerisini dusunmemeye calisin.

58-60 kg ile hamile kaldım desem şu an 34+4 80’im. Diyetisyene başladım 1 haftada 1.700 gram verdim fakat sonrasında uyamadım bozdum. İradem zayıf bu aralar. Kendimi görünce inanamıyorum 😅 Hoşuma gitmiyor bu durum fakat yemeden de duramıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Ama çok takmayın her şey bizim elimizde doğumdan sonra gidecek artık yapacak bir şey yok🫣

Benim seker ciktigi icin karbonhidrat seker kizartma tatli hayatimdan tamamen cikardim 29 haftalik daha kilo almadim ayni ayarda gidiyorum bebede iui şükür.25 haftada 800 gramdi doktorum kilo alma bebegin gelisimi iyi demisti

tugbamommm öncelikle şekerine baktırdın mi. Ayrıca artık dikkat etmen gereken hamur işinden uzak dur meyve tuket çerez ye acıkınca geç saatlerde yemek yememeye çalış kilo bu alınıp verilir çok sıkı ti yapma ama sonrasını düşün doğumu düşün kendini frenle