Gizemkync Amin canım hepimiz kavuşalım inşallah bebelerimize 😘😘🌸🌸
Emineengin123

- 31 Ağu 2022
- 17 Oca 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- KARPUZ ANNİŞLERİİİİİ HADİ BUYURUN 😂🥰🍉 tartışmasında
Zehragniken Nasipse aynı gün doğacaklar inşallah 😃
Gizemkync Vala inan bişey yapmadım 😃 göbeğim bile düşmedi ama nasıl açılma oldu bilmiyorum. Sadece bol bol yürüdüm.
Vala benimde hiç belirti yok sadece açılmam var 4 cm.Benim normal olcak allahın izniyle.
Gizemkync Amin canım inşallah. Nasip olursa paylaşırım tabi. 😘
Ayy bizde karpuzuz 39 + 1 😃 kısmetse çarşamba sabah yatış hayırlısıyla 🤲🧿
- Normal doğum anneleri tartışmasında
Bende 38+2 yim. En son gecen cuma alttan muayene oldum
1 parmak açıklık var dedi. Perşembe bi daha bakcak. 4 5 cm e kadar a acıklık olursa yatış yapcak bakalım. Hiç sancımda yok. Hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza inşallah. 💜🤲 - Haftaları alalım 🥰 tartışmasında
38+2 deyiz tık yok 😃
- Suyum geldi ne yapmam lazım tartışmasında
- Düzenlendi
Nasıl oldu canım biraz bahsetsene 😃 bende 37+4 deyim. Teyikteyim her an.
- 35-36 haftaliklar bir bakabilriler mi ? tartışmasında
Bend3 35+4 deyim. Bugün kontrolüm vardı. Nst ye de girdim. Şükür bişey yok. Benimde bazen aynı şeyler oluyor. Aşağı baya baskı yapıyor. 3 haftadır başı aşağıda zaten Ama normal dedi doktor. Zamanın yaklaşıyo artk dedi. Korkmanıza gerek yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
- BEBEĞİNİZİN ADINI NE KOYACAKSINIZ?🫶🏻 tartışmasında
Bizimde erkek olcak nasipse 35+2 deyiz. Hala isime karar vermedik 😃 isim olarak Aslan, Yaman, Asil , Halil efe arasında karar aşamasındayız.
- Kaç haftada kaç kg aldık ? tartışmasında
34 hafta 4 kilo aldım. Bebişimde 2 kiloydu gecen hafta.
- 34+5 kilo sorunu tartışmasında
Bende pazartesi gittim. 33+4 deyim. 1862 kilo az dedi takip etcez haftaya tekrar bakcaz. Kilo alım durduysa ona göre alırız bebeği dedi. Bende cok endişelendim ama. Doktor korkma dedi moral verdi. Sağlıkları yerinde olsun yeter bencede. 🥰
- Bebekte Kilo alımı tartışmasında
Arkadaşlar merhaba. Az önce kontrolden geldim. 33+1 im. Cok şükür bi sıkıntım yok. Ama bebeğimin kilo alımı az dedi doktor daha doğrusu normal dedi ama benim kafam bulandı. Kontrol etcez yavaşlama mı durma mı var diye. En son 28 haftalıkken 1170 mş şimdi 1862 olmuş. Başına völe gelen var mı acaba. Biraz rahatlamak istiyorum stres yaptm çünkü🥺
- Doğumu yakın olanlar tartışmasında
- Düzenlendi
Bizde 33+1 deyiz. Heyecan dorukta. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🧿💙😍
- Kilo sorunum 😢 tartışmasında
Bebeği etkilemiyo canım merak etmeyin. Tam tersi düzenli ve sağlıklı kilo alırsınız. Bebeğim kilo vermediğim hafta 940 gramdı. Kilo verdiğimde 1 kilo 170 e cıktı 🌼
- Kilo sorunum 😢 tartışmasında
Diyetisyenle görüş derim bende şeker cıktı diyetisyene yönlendirdi hemen doktorum. 1 haftada 2 bucuk kilo verdim. Çok dikkat etmen lazım canım. 🌼
- 28.haftaa tartışmasında
Bend3 bugün gittim. 1170 dedi 28+5 deyim. Benimde aynı aşırı yorgunluğum oluyor.
- Kız - erkek senesi tartışmasında
Bencede erkek. Çevrem erkek bebişle dolu. Bende 28+4 deyim benim erkek 😀
- Şeker yükleme tartışmasında
Bende gecen hafta baktırdım. Korkulcak bişey yok. Kilon varsa yaptr bence bende istememştim doktorm ısrar edince yaptrdım. Şekerim cktı diyet verdi hemen. 196 cıktı cok dedi.