Zayif hamile kalanlar kilo almaya daha musait oluyor sanirim cevremde görduklerim oyleydi.doktor bir sıkıntı gorse soylerdi zaten.siz kendinizi boyle gormeye aliskin olmadiginiz icin tuhaf geliyor olabilir.bebe saglikliymis gerisini dusunmemeye calisin.
Kilo sorunum 😢
58-60 kg ile hamile kaldım desem şu an 34+4 80’im. Diyetisyene başladım 1 haftada 1.700 gram verdim fakat sonrasında uyamadım bozdum. İradem zayıf bu aralar. Kendimi görünce inanamıyorum 😅 Hoşuma gitmiyor bu durum fakat yemeden de duramıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Ama çok takmayın her şey bizim elimizde doğumdan sonra gidecek artık yapacak bir şey yok🫣
Benim seker ciktigi icin karbonhidrat seker kizartma tatli hayatimdan tamamen cikardim 29 haftalik daha kilo almadim ayni ayarda gidiyorum bebede iui şükür.25 haftada 800 gramdi doktorum kilo alma bebegin gelisimi iyi demisti
tugbamommm öncelikle şekerine baktırdın mi. Ayrıca artık dikkat etmen gereken hamur işinden uzak dur meyve tuket çerez ye acıkınca geç saatlerde yemek yememeye çalış kilo bu alınıp verilir çok sıkı ti yapma ama sonrasını düşün doğumu düşün kendini frenle
tugbamommm evet whatsapp üzerinden oluyor. Ayda 4 liste veriyor. Sayfasını mutlaka inceleyin. Fiyatını hak ediyor diğerlerine göre.
Aylık 600
2 aylık 1050
3 aylık 1500
tugbamommm ilk aydan mı almaya başladınız
tugbamommm aynenn bende aynıyım nee dediysen hepsi oluyor
tugbamommm ben 25 haftalık hamıleyım 56 kılo ıle basladım ve suan 60 59.5 arasında gıdıp gelıyorum kılo almaya yatkın bır vücudum oldugu ıcın dıyetısyenle çalışmaya başladım ama herseyden önce en basından berı spor yapıyorum. Hemen diyetısyene gıtmenızı tavsıye edıyorum ınstgrmdakı gebe dıyetısyenlerını onerebılırım kendı dıyetısyenımde
neval270071 duyduğum herkesin doktoru 1 kilo alsa kızıyor benimkinin sesi çıkmıyor normal diyor neden yaa 🤦🏻♀️😂
altintaslar inşallah gidecek normalde acıkır acıkmaz yemek yemezdim çoğunluk aç uyurdum şimdi çocuğa birşey olur diye onu da yapamıyorum doğumdan sonra eski kiloma bir ayda döndüm demek istiyorum ya da eski kiloma değilde bir tık üstü de olur 😂😂
Gelmsim açlık ve tokluk kan şekerim güzel ama şeker yüklemesi yapılmadı henüz geç saatte yememeye çalışıyorum meyveyi bile yasakladı doktor yaz meyveleri çok şekerli oluyormuş ve ben kirazı çok fazla tüketiyorum ne yapacağım bilmiyorum artık
Melkee 1.5 aylıkken öğrendim 57 kiloydum 1 ay sonra 62 oldum hızlı hızlı gidiyor yani
Betusemre bende normalde kilo almak isteyip alamayan birisi olduğum için rahat takıldım ve sonuç 🥺
tugbamommm valla bizim doktor manken gibi canım kadın 50 kg ancak var bence ondan kilo önemsiyor kimi önemsemiyor galiba