35 + 5 im ben 53 kiloyla hamile kaldım 70 oldum. Doğurunca veririz boşver
Kilo sorunum 😢
tugbamommm Beslenme uzmanıyla görüşün gayet güzel diyet verip sağlıklı şekilde kılonuz sabitlenip yada verirsiniz .Ödem kaynaklıda olabilir tansiyonunuzu kontrol ettirin benim oyle olmustu anlamamıştı doktor gereksiz olduğunda ilk hamileliğimde . Birde kilo almıştım ama 7 kg kadar 1 ayda .Doğuma +15 kg ile girdim 3 ay sonunda tüm kılolar gitti doğum kg kalmadı ilk 11 kg zaten 1,5 ayda gitmişti .Abartmamak lazım sadece 🌸.
Takılacak konular degil kafaya hamileliğin keyfini çıkarın ama unutmayın ❣️
hulyaca İnstagram üzerinden mi program sağlıyor ve fiyatları nasıl acaba
OzgeSyr_ kesinlikle öyle canım sağlıklı gelsinler inşallah ❤️
hulya_6363 günde 2 litre anca yoksa gece duramıyorum 😂
tugbamommm başta mide bulantısı sonra gebelik şekeri derken 32. Haftamdayım toplam 3 kilo aldim ve bebisim 1 hafta önden gidiyor.ekmek sıfır tatlı olan herşey sıfır bol yumurta süt yoğurt az tuzlu yemekler makarna pilav 2 3 kaşık bol salatalık 😂 çok zor ama fazla yemek hep yalan
EmelBG_ 65 e düşeyim yeter hamile kaldığım kiloya bile dönmek istemiyorum inşallah verebilirim bende ☺️
Duygummmmmm maşallahhh
tugbamommm karbonhidrata çokmu yükleniyorsunuz acaba. Çünkü bende öyleyim 3 4 gün aşırı yiyeyim hemen kilo alıyorum düzgün beslenirken almıyorum. Oyuzden ekmeği makarnayı pilavı vs kestim kilo alimim baya azaldı. Ama bu hafta yine çok yedim hemen 1 kilo olarak geri döndü mesela. Düzgün beslenirseniz kilo alımınız durur en azından bebeğe gider sadece
tugbamommm ah o tatlılar gevrekler hepsi burnumda tutuyor ama bebegim için dayanicam kiloyu boşver sağlıklı olun yeterli 😉
Babysharkdutdutdut ekmeği çavdar yiyorum onun dışında pilav makarna nadiren yiyorum genelde iş yerinde domates salatalık peynir tüketiyorum eve gelince sebze yemeği ama çavdar diye 2 dilim değilde 5 dilim yiyorum 😂😂😂
tugbamommm bende 4.5 aylık hamileyim ortalama 4-5 kilo aldım şuan 60 kiloyum sizce çok mu fazla kilo alıp cirkinlesmek istemiyorum ☹️ şuan hayatımda ilk defa altmışi gördüm
tugbamommm Ben de basta çok kilo alanlardanım her ay 4 5 kg alıyordum son aylarda asıl alırsın derlerdi ama oyle olmadı şuan 20 kg aldım 36. Hafta ama yavaşladı artık belki sizinde öyle olur üzülmeyin şeker yüklemeyi de ihmal etmeyin bence 🥰 doğurunca vereceğiz 😋
Bende çok kilo aldım bugün doktor kontrol vardı dikkat et kilo alma daha dedi henüz 21 haftalığız çünkü. İnstagramda gebediyetisyenimerveaksoy diye biri çıktı karşıma bi düşünmüyor değilim emin olamadım :( tartılmaktan nefret ediyorum
Diyetisyenle görüş derim bende şeker cıktı diyetisyene yönlendirdi hemen doktorum. 1 haftada 2 bucuk kilo verdim. Çok dikkat etmen lazım canım. 🌼
Emineengin123 kilo verirken bebeğin kilo alımı nasıl etkilendi canım
tugbamommm Hayırlısıyla gider sağlıklı beslenin siz yapamıyorsanız destek alın diyetisyenden uygulayın ekstra kılı alımı cok yaşamazsınız .Sağlıklı günler dilerim 🌸
Bebeği etkilemiyo canım merak etmeyin. Tam tersi düzenli ve sağlıklı kilo alırsınız. Bebeğim kilo vermediğim hafta 940 gramdı. Kilo verdiğimde 1 kilo 170 e cıktı 🌼
Mrv_mlk az önce bi arkadaşımız ona gittiğini söyledi yukarıda görürsün bende mesaj attım şimdi instagramdan diyetisyene başlarım herhalde çünkü böyle önüne geçemiyorum 🤦🏻♀️
tugbamommm oooo ne yaptın sen ya ben 30.haftaya geldim toplam 10 kilo aldım doktor ona rağmen fırçalayıp gönderdi sebep ekmek 🍞 yeme pilav 🍚 yeme şekerden uzak dur canım çünkü doğum sonrası psikolojimiz çok önemli bu kez kiloyla uğraşmayalım zaten uykusuz geceler bizi bekliyor