Hulus işe gidip gelirken 20 şer dakika yürümüş oluyorum yeter diye düşünüyordum

tugbamommm gebelik diyetisyeni ile anlaşın bence. Hep doyarsınız hem de gereksiz kilo almazsınız. Ben 5. Haftamdan beridir Merve Aksoy ile gebelik diyeti yapıyorum. İnstagram da gördüm kendisini. 72.5 ile hamile kaldım 18. Haftama gireceğim hâlâ kilo almadım.
    İlk gebeliğimde 4 kilo almıştım bile bu aylarda. Ben gayet memnunum kendisinden. 🌺

tugbamommm akşam dönüş yuruyusunuzu 40 dakikaya tamamlarsaniz bence yeterli olur. Ben 3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum aç kalmadan azar azar ama sık sık bence toparlarsiniz stres yapmayın yeter ki.

tugbamommm anlıyorum bende normal sıkıntısız bı gebelik gecirdiğimi düşünerek kilo sınırda dedi dıye doktor az yedim bebek cok az almış sonrada toparlaması zor oluyor geriden geliyor işte simdi de doktor diyor ye kilo alayım da bebeğe gitsin diye uğrasıyorum kucuk doğacak diye üzülüyorum, malesef sıkıntımız olmaynca ufak seyleri büyütüyoruz. ❤️

tugbamommm ekmek ve şekerden uzak dur canm bunlar gebelikte acayip ödem yapıyor ve bebeğe hiçbir faydası olmayan şeyler protein ağırlıklı beslen bol su iç odemi atarsın ve kiloda almazsın

35 + 5 im ben 53 kiloyla hamile kaldım 70 oldum. Doğurunca veririz boşver

tugbamommm Beslenme uzmanıyla görüşün gayet güzel diyet verip sağlıklı şekilde kılonuz sabitlenip yada verirsiniz .Ödem kaynaklıda olabilir tansiyonunuzu kontrol ettirin benim oyle olmustu anlamamıştı doktor gereksiz olduğunda ilk hamileliğimde . Birde kilo almıştım ama 7 kg kadar 1 ayda .Doğuma +15 kg ile girdim 3 ay sonunda tüm kılolar gitti doğum kg kalmadı ilk 11 kg zaten 1,5 ayda gitmişti .Abartmamak lazım sadece 🌸.
          Takılacak konular degil kafaya hamileliğin keyfini çıkarın ama unutmayın ❣️

tugbamommm başta mide bulantısı sonra gebelik şekeri derken 32. Haftamdayım toplam 3 kilo aldim ve bebisim 1 hafta önden gidiyor.ekmek sıfır tatlı olan herşey sıfır bol yumurta süt yoğurt az tuzlu yemekler makarna pilav 2 3 kaşık bol salatalık 😂 çok zor ama fazla yemek hep yalan

EmelBG_ 65 e düşeyim yeter hamile kaldığım kiloya bile dönmek istemiyorum inşallah verebilirim bende ☺️

tugbamommm karbonhidrata çokmu yükleniyorsunuz acaba. Çünkü bende öyleyim 3 4 gün aşırı yiyeyim hemen kilo alıyorum düzgün beslenirken almıyorum. Oyuzden ekmeği makarnayı pilavı vs kestim kilo alimim baya azaldı. Ama bu hafta yine çok yedim hemen 1 kilo olarak geri döndü mesela. Düzgün beslenirseniz kilo alımınız durur en azından bebeğe gider sadece

tugbamommm ah o tatlılar gevrekler hepsi burnumda tutuyor ama bebegim için dayanicam kiloyu boşver sağlıklı olun yeterli 😉

Babysharkdutdutdut ekmeği çavdar yiyorum onun dışında pilav makarna nadiren yiyorum genelde iş yerinde domates salatalık peynir tüketiyorum eve gelince sebze yemeği ama çavdar diye 2 dilim değilde 5 dilim yiyorum 😂😂😂

tugbamommm bende 4.5 aylık hamileyim ortalama 4-5 kilo aldım şuan 60 kiloyum sizce çok mu fazla kilo alıp cirkinlesmek istemiyorum ☹️ şuan hayatımda ilk defa altmışi gördüm