Ben Dermoskin kullanıyorum içeriği temiz diye önerilmişti hem hamile hem de doktor olan biri tarafından

Ben Soltis Organik sertifikalı kremi kullanıyorum. vegan ve içeriği temiz . fiyatı da makul sayılır

_ozlmm yapısı nasıl yağlımı? Bende almak istiyorum ama bilemedim cildim karmadan kuruya dönük sizin nasıl

Nisaklkc benim cildim çok kuru krem de kuru altına nemlendirici sürmeden kullanamıyorum yüzüm kuru olduğu için emmesi ve dağılması zor oluyor genelde saç diplerine doğru ve burun kenarlarında beyaz kalıntı bırakıyor nemlendirici sürmeyince

Bende la roche kullanıyordum tatile gideceğim falan dedim solante pregnaya geçirdi

Ayseegl soltis marka alabilirsiniz. Geçenlerde instagramda biri önerdi. İçeriğnde zararlı içerikler yok diye. Fiyatı çok uygun olunca alıp denedim. Gayet güzel. Fiyat performans ürünü.

Beeo diye bir markanın güneş kremini aldım fiyatı diğer markalara göre daha makul vucut için olanı da var ve hamilelikte kullanım için uygun mineral çinko içeriyor tavsiye ederim. Yerli marka 👍🏻