- Düzenlendi
Kizlar Sinoz 50 faktör kullaniyorum ama bir sakincasi var mi bilmiyorum🙈
Kizlar Sinoz 50 faktör kullaniyorum ama bir sakincasi var mi bilmiyorum🙈
Ayseegl cilt yapına göre değişir ilk bi tanıdık eczane ci varsa ona sor ben öyle yaptım normalde sebamed kullanıyordum gitim yer sebamed ile bioderman önerdi beyaz tenli oldum İçin leke yapmaması İçin söylentiyi asla önermem hamilelikte sana dedi ondan sebameti babam saolsun haberim olmadan almış onu düşünürsen gratiste indirimli gördüm eczanede 280 ama orda sanırım 180 di gratis katı ile🌹
sule1996 yakın çevremde olan birinden denedim çok güzel nemlendirme özeliği var ama pek bi koruma etkisi görmedim sanki onda yada benim mi yüzüme yaramadı yoksa kişiden kişiye yada ilk kulanıma göre fark ediyor mu eğer öyle ise alıp kullanmak istiyorum farmasiden önerildi kadar varmı
Busrabalta mükemmel derken mesela ne gibi etkileri var
Solante pregna. Çok memnunum özellikle hamileler için üretilmiş . Koruması çok iyi
Happybtsss tamam
Ayseegl solante yagsız olanı kullanıyorum çok memnunum yüzüme bişey sürdüm sanıyor herkes
Askiletotomsu hem yüz hem vücut
Ayseegl solenta pregna (hamileler icin gelistirilmis onayli) kremi onerdi doktorum , onu kullanıyorum
cheryyy46 samimi cevabınız için teşekkür ederim Sayın “cherry” 🤣🤣
Mustela kullanıyorum. İçeriği diğerlerine göre daha temiz
Edau9 salisilik asitli tonik gunduz, glikolik asitli tonik ise gece bu sivilcelenme beni de tuketti 😌 sabahlari yikadiktan sonra nemlendirici krem ustune gunes kremi önerim : la roche posay anthelios 50+ su gibi emiliyor özellikle karma ciltler icin ideal🔆
Ben senelerdir dr ceuracle cica sun gel kullaniyorum. %100 vegan ürün. Hem leke tedavili hem lekeyi önleyen türden. Akne tedavili ve su bazli. Bu zamanda hem organik hem ise yarayan ürünler pahali maalesef☹️☹️
Ayseegl solenta pregna kullanıyorum gebe için ilan krem bu ancak bembeyaz kalıyor yüzde benim cildim neredeyse emmiyor bu kremi farklı bir yöntem kullanan varmı bu krem ile ilgili