_ozlmm yapısı nasıl yağlımı? Bende almak istiyorum ama bilemedim cildim karmadan kuruya dönük sizin nasıl

Nisaklkc benim cildim çok kuru krem de kuru altına nemlendirici sürmeden kullanamıyorum yüzüm kuru olduğu için emmesi ve dağılması zor oluyor genelde saç diplerine doğru ve burun kenarlarında beyaz kalıntı bırakıyor nemlendirici sürmeyince

Bende la roche kullanıyordum tatile gideceğim falan dedim solante pregnaya geçirdi

Ayseegl soltis marka alabilirsiniz. Geçenlerde instagramda biri önerdi. İçeriğnde zararlı içerikler yok diye. Fiyatı çok uygun olunca alıp denedim. Gayet güzel. Fiyat performans ürünü.

Beeo diye bir markanın güneş kremini aldım fiyatı diğer markalara göre daha makul vucut için olanı da var ve hamilelikte kullanım için uygun mineral çinko içeriyor tavsiye ederim. Yerli marka 👍🏻

Yıllardır türlü türlü marka güneş kremi kullanmış biri olarak söylüyorum birçoğunun içeriği temiz değil. Önceki gebeliğimde Dünya para verip solenta pregna almıştım.en yüksek segment o diye,o bile zararlı çıktı. En temizleri badger onu kullanıyorum ama o da aşırı arttı.Ben bir de bade naturel aldım on gündür deneyeyim dedim.Hassas ve sıcak memleket olmasına rağmen gayet iyi bence performansı.İnstagramda “icerikleri_ne” diye bir sayfa var. Takip etmenizi öneririm,bir çok ürünü ordan inceleyip alıyorum.

Ayseegl solante öneriliyor bende onu alacağım gebeler için kullanılanı var özel

Hamileler için solente pregna mor kutulu olanını kullanıyorum