annesinin_beybisi gerçekten herşeyin bu kadar pahalı olması aşırı canımı sıkıyor alt tarafı bi güneş kremi güneşten hisse mi satın alıyoruz anlamadım ki
Güneş kremi önerisi
Bende la roche kullanıyordum tatile gideceğim falan dedim solante pregnaya geçirdi
Ayseegl soltis marka alabilirsiniz. Geçenlerde instagramda biri önerdi. İçeriğnde zararlı içerikler yok diye. Fiyatı çok uygun olunca alıp denedim. Gayet güzel. Fiyat performans ürünü.
Beeo diye bir markanın güneş kremini aldım fiyatı diğer markalara göre daha makul vucut için olanı da var ve hamilelikte kullanım için uygun mineral çinko içeriyor tavsiye ederim. Yerli marka 👍🏻
Ayseegl Solante pregna kesinlikle temiz içerik
aychaa solante pregna vücut için mi yüz için mi
Benim solante tinted var yüz için 🤷
Minnoslarim solante pregna vücut için mi yüz için mi
Benim solante tinted var yüz için 🤷
bebekrehberi güneşten koruyor mu acaba
Mesela bee beauty kesinlikle korumuyor yaniyorsunuz
Yıllardır türlü türlü marka güneş kremi kullanmış biri olarak söylüyorum birçoğunun içeriği temiz değil. Önceki gebeliğimde Dünya para verip solenta pregna almıştım.en yüksek segment o diye,o bile zararlı çıktı. En temizleri badger onu kullanıyorum ama o da aşırı arttı.Ben bir de bade naturel aldım on gündür deneyeyim dedim.Hassas ve sıcak memleket olmasına rağmen gayet iyi bence performansı.İnstagramda “icerikleri_ne” diye bir sayfa var. Takip etmenizi öneririm,bir çok ürünü ordan inceleyip alıyorum.
Ayseegl sebamed💖
Ayseegl solante pregna kesinlikle, gayet memnunum 🌸
Hamileler için solente pregna mor kutulu olanını kullanıyorum
Askiletotomsu yüzüm için kullanıyorum ama vücut için olan formları da var inceleyin bi