Ayseegl dermoskin yeni doğan bebekler için var 50 faktör öneririm canım yeni aldım 140 tl idi

Ayseegl solante pregna kullanıyorum. Hamileler için. Ama sürdüğüm zaman sivilce yapıyor 🙈

@Ayseegl çillerim var bu yüzden cildim güneşe aşırı hassas kullanmayınca çillerim koyulaşıyor. La Roche Posay Anthelios Spf 50+ kullanıyorum🥰

Ayseegl benim cildim çok hassas bembeyazım yaz ayında gezmeye çıksam yanıp dönüyorum eğer krem sürmediysem 😂 bu yüzden çocuklar için olanları kullanıyorum garnier kullanıyordum ondan memnundum sadece biraz beyazlık bırakıyordu o bitince niveaya geçtim ondan da memnun kaldım o beyazlık bırakmıyor ikiside çocuklara özel çok daha etkili zincir marketlerden alıyorum ben

Kızlar ben clinic art kullanıyorum güzellik uzmanıyım aynı zamanda salonumda bununda satışını yapıyorum solante ike aynı özelliklere sahip colojen içerikli oldugu için lekeyi açma özelliğide var çok memnunum bilginiz olsun 120 ml üstelik çokta uygun

Ayseegl doktorumun da önerisiyle soltis spf50 aldım yapısı çok çok güzel asla ağır değil ve kapatıcı içermiyor

Ayseegl ben solante pregna kullanıyorum doktor önerisi ile. Bayağı da büyük ve memnunum da.

Ayseegl bee’o 50 faktör çocuk güneş kremi kullanıyorum içeriği çok temiz 80 ml çok büyük değil ama yazı çıkartır yüz icin

Ezgiii27 aynı şeyi yazacaktım. Ben de kullanmadan önce doktoruma sormustu. Hamilelik öncesi de kullanıyordum çünkü. Cosdna diye bir site var ordan da rahatça içeriklerine bakabilirsiniz

Ayseegl la Roche posay kullanıyordum içeriği hamilelikte zararlı diye duyduğum için daha doğal içerikli olan incia markaya başladım hamilelik sonrası tekrar la roche ile devam edeceğim kesinlikle

Missha nın aquasını SPF50 kullanıyorum. Sivilceye meyilli bi cildim var. Bu sivilce yapmıyor. Öneririm.

Ayseegl ben la Roche posay marka renkli olanı kullanıyorum hem kapatıcı görevi de görüyor

Bioderma kullanıyorum çok memnunum

Ayseegl Vichy leke karşıtı güneş kremini kullanıyorum ciddi anlamdı cildimdeki lekeleri de azalttı renkli olduğu için rengi de eşitliyor hoş duruyor