Güneş kremi önerisi
Ayseegl benim cildim çok hassas bembeyazım yaz ayında gezmeye çıksam yanıp dönüyorum eğer krem sürmediysem 😂 bu yüzden çocuklar için olanları kullanıyorum garnier kullanıyordum ondan memnundum sadece biraz beyazlık bırakıyordu o bitince niveaya geçtim ondan da memnun kaldım o beyazlık bırakmıyor ikiside çocuklara özel çok daha etkili zincir marketlerden alıyorum ben
Kızlar ben clinic art kullanıyorum güzellik uzmanıyım aynı zamanda salonumda bununda satışını yapıyorum solante ike aynı özelliklere sahip colojen içerikli oldugu için lekeyi açma özelliğide var çok memnunum bilginiz olsun 120 ml üstelik çokta uygun
Besimeekara rica ederim :)
Ayseegl doktorumun da önerisiyle soltis spf50 aldım yapısı çok çok güzel asla ağır değil ve kapatıcı içermiyor
Deletedmom83940 😂😂 kesinlikle katılıyorum gratiste nivea olmuş 300 tl 😂
[silindi] bunlar gebeyken kullanılıyormu benim doktorum önermedi
Missha nın aquasını SPF50 kullanıyorum. Sivilceye meyilli bi cildim var. Bu sivilce yapmıyor. Öneririm.
Ayseegl ben la Roche posay marka renkli olanı kullanıyorum hem kapatıcı görevi de görüyor
Bioderma kullanıyorum çok memnunum
Ayseegl Vichy leke karşıtı güneş kremini kullanıyorum ciddi anlamdı cildimdeki lekeleri de azalttı renkli olduğu için rengi de eşitliyor hoş duruyor
La roche 💯