Askiletotomsu Deletedmom83940 güneş kremi sadece güneş için kullanılmıyor evinize gören güneş ışınları telefon ışığı bilgisayar ışığı ve ampuller insanın cildine filtresiz olduğu için ulaşır bu da ciltte güneş lekeleri denilen lekelenmeyi yapar
annesinin_beybisi Deletedmom83940 ben de ne zaman güneş kremi fiyatlarını görsem aynı seyi diyorum kendime😅
Aytiii Deletedmom83940 bu yoruma bayıldım😂😂 gerçektende cep yakıyor..ben sinoz aldım indirimde çok uygun, Valla işimi görüyor)) bodrumda yaşamama ragmen
Deletedmom83940 Askiletotomsu aptal değiliz biliyoruz herhalde fiyatlardan sonra ironi yapmıştım anlayana
Ozgennnnnn Askiletotomsu cildiye doktoru önerdi bana da hamilelik özel seri değil fakat mineral filtreli o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabiliriz 😄
Nisaklkc _ozlmm yapısı nasıl yağlımı? Bende almak istiyorum ama bilemedim cildim karmadan kuruya dönük sizin nasıl
Ezgiii27 Ben Dermoskin kullanıyorum içeriği temiz diye önerilmişti hem hamile hem de doktor olan biri tarafından
Nurercan Ezgiii27 aynı şeyi yazacaktım. Ben de kullanmadan önce doktoruma sormustu. Hamilelik öncesi de kullanıyordum çünkü. Cosdna diye bir site var ordan da rahatça içeriklerine bakabilirsiniz
Esra_Anne Eda0927 bende onu kullanıyorum yeni aldım bi kaç sefer sürdüm ama ruh gibi yaptı suratımı çok sürdüm diye düşündüm sonrasında az sürdüm tekrar aynı şekilde oldu sizde de öyle mi acaba ben mi yanlış kullanıyorum bilemedim
busraydinn Ben Soltis Organik sertifikalı kremi kullanıyorum. vegan ve içeriği temiz . fiyatı da makul sayılır
Deletedmom83940 annesinin_beybisi gerçekten herşeyin bu kadar pahalı olması aşırı canımı sıkıyor alt tarafı bi güneş kremi güneşten hisse mi satın alıyoruz anlamadım ki