Yeni hamileler toplaşın ☺️
Benim de ilk hamileligim 5+4 deyiz cuma günü keseyi gördük. Bulantim yok ama Mode yanması ve bel sırt kasik ağrısı canıma okuyor 🙂
saglikciaanne Kıyamam canım benim Allah’ım bu kez seni evladına sağlıkla kavuştursun 🤲🏻❤️ herşey yolunda gidecek Allah’ın izniyle. İlk tecrubennden dolayı şimdi de korkuların olması çok normal ama elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış kuzum dualarım seninle 🤲🏻
Taricat ilk hamileliğim çok bulantım var 2 gündür yediğimi çıkarıyorum bebek vitaminsiz kalacak diye endişe ediyorum 8+1
3prens1prensesmom bende aynı böyleyim mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum yediğimi çıkarıyorum. Geçer mi acaba. İlk hamileliğim
Taricat Allah razı olsun 🤲 inşallah aslında gayet sakindim ama dünden beri vakit yaklaştıkça strese girmeye basladim
Taricat Allah razı olsun
İlk gebeliğim 5+5 haftalığız bizde 🥲 Minicik bir kese gördük haftaya kalp atışları içim gidicem inşallah 😍
Kasık ağırlarım ve mide şişkinliğim var bulantı 2 gün felan yaşadım geçti inşallah olmaz 😊
Bizim 8. Haftamiz bitecek mide bulantisi ve kusmam bir kaç gundur çok yoğun. En önemlisi kendi evimden soğudum kızlaar kendi evim burnuma çok kotu kokuyor duramiyoruk evde boyle olaan var mii?
HafizeKadir ilk 6 ay senin vücudundaki besin deposundan kullanıyor. Yiyemezsen de endişe etme. Eğer çok kötü olursan acile git besin takviyeli serum yapıyorlar.
Nur22Elif tamam canım teşekkür ederim
Merhaba 6 haftalık hamileyim, ilk gebeliğim bu. Az önce tuvalete girdiğimde peçetede çok yoğun kahverengi hatta siyah sayılabilecek bir lekelenme gördüm. Çok korktum hemen bir doktor bulup gideceğiz fakat buraya yazmak istedim. Böyle bi şey yaşayan, tehlikeli bi durum mudur bilen varsa yazabilirse çok sevinirim
- Düzenlendi
Benimde 2. Ci gebeliğim ilki düşük oldu maaleseff. Şuan 6+5 deyiz acayip şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı var ama sağlıkla helsin dayancaz birazcık inşallah herkes sağlıkla kucağına alırr😇 he bide 6*1 de kalp atışı duydukk
5+3 benim de 2. Geçen hafta keseyi gördük ama kahverengi lekelemem var inşallah herşey yolundadır