• Gebelik
  • Yeni hamileler toplaşın ☺️

Nur22Elif Benim oğluma hamileliğimde doğuma kadar devam etmişti bulantılarım . Bulantı ilacı icmedigim gün kusuyordum. Onzyd diye özel bir ilaç var kuzum tamamen zararsız gebeler de kullanabiliyor . Çeyrek dahi ictiginde anında bulantıni kesiyor ve 24 saat boyunca hiç bulantin olmuyor kesinlikle öneririm doktoruna danışıp alıp kullanabilirsin❤️

Suleymanova Amin kuzuum Rabbim evlatlarını bagislasin sağlıkla gelsin bebiş ❤️

Tugba0606 Sağlıkla gelsin canım benim insAllah hiç sıkıntı çekmeden atlatırsın bu dönemi ❤️

Dilossss10 Yaaaa ilk hamilelik ilk heyecann😍😍 sağlıkla al kucağına kuzuum çok sevindim 🤭

Ayse89 Allah yardımcın olsun gülüm kısa zamanda hepsi geçer insAllah annelik zor zanaat 🤷🏻‍♀️bir o kadar da mükemmel 😍

sayre Oy oyy maşallah hayırlı olsun kuzumm amaan ye gitsin iki canlisin sonuçta tontiş tontiş bir bebeğin olsun sağlıkla insAllah 😂😍

Bekleyenler Canım benimmm Rabbim seni evladına sağlıkla kavuştursun bu sefer Allah’ın izniyle hiçbir sorun olmayacak dualarım seninle ❤️🤲🏻

umut123_ Allah yardımcımız olsun kuzum 🤲🏻 herşey güzel olacak bu sefer Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut Rabbim evladina sağlıkla kavuştursun dualarım seninle❤️

Merve201119 Oh maşallah ne güzel kalabalık aileleri çok severim kardeş ne güzel şey 😍 sağlıkla gelsin bebişin❤️

Raziye1 Kıyamam ben sanaaa 🥺 evet aşkım zor olacak tabii ama Rabbim dağına göre kar verirmiş sen hiç sıkma o güzel canını ❤️ benimde oğlum bana çok bağlı henüz ama işte 🤷🏻‍♀️Allah’ın izniyle burada hep birlikte yeri gelecek dertlesecegiz birbirimize manevi destek olup bebislerimizi büyüteceğiz ❤️Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ❤️

Busraah Yaaa 😍 sağlıkla büyüsün bebişin en kısa zamanda o minik ama güçlü kalp atışlarını duyacaksın insAllah 😍

Lazkizi6155 Bilgim yok kuzum ama bilen vardır insAllah 🥺 Rabbimden ümit kesilmez sana dua edeceğim 🤲🏻 insAllah Rabbim mucizesini gösterir bebişin saglikla buyur ❤️

Lazkizi6155 benim beta HCG 14.589 kese 5+4 ama bebek gorunmedu Çarşamba tekrar çağırdı inşallah görürüz çok korkuyorum

Taricat Hayırlı olsun Allah bağışlasın 🤲🏻 Benim ilk gebeliğim öncesinde kimyasal gebelik var. Onun öncesinde birçok tedavi….
            P.tesi gebeliği öğrendik cuma keseyi gördük Elhamdülillah 🤲🏻 Cuma gece ilk mide bulantısı yaşayıp çıkardım onun dışında ağrı halsizlik hafif bulantı oluyo. Kalp atışı için 2 hafta sonra dedi doktor ama belki cuma günü giderim duyulur mu sizce. Cuma günü beta 3551 di bu arada , biraz araştırdım beta 7000 olunca duyuluyo yazıyo

Dilossss10 Kalp atışı duydunuz mu 🥰 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşAllah 🤲🏻

Benim ilk gebeligim Aralık’ta beş haftalıkken düşükle sonuçlandı. Çok fazla kanama ve şiddetli ağrı ile. Bu ikinci gebelik şuan 6+2 salı günü Dr gtmstim yani 5+4 iken kese göründü fakat bebek gorunmedi. Biraz endişeliyim açıkçası beta HCG değerim 14 binlerde çıktı ama doktorum olabilecegini söyledi. Yani değer kişiden kişiye değişebilirmis. Yarın randevum var ve inanılmaz korku içindeyim. Aşırı hazımsızlık gaz ve mide şikayeti cekiyorum