• Gebelik
  • 2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı

Bsradogn insallah benimde biraz daha bekler agrım falan yok suan ama bakalım hayırlısı artık

Gizem93 hayatıma normal devam ettim.ama ben ağrılarını w ay önceden çekmeye başladığım için.agri bend ehep vardi

Kilosunuda soyledi mi. 37de dogurdum bnde szden tam bir hfta sonra 3600 dogdukizim turp gibiydi masallah biseycik olmaz 37yi gorun ytr

eslemsi benimki suan daha 3 kilo bakalım insallah durur 1 hafta daha

Gizem93 33. Haftada 1 cm açıklığım vardı 34te 4 cm e çıktı…35+6da suyumun gelmesi ile doğum yaptım..Suyum gelmeseydi ilaçlarla daha da devam edecektik sanırım..Endişe etmeyin

Yenianneadayi2208 evde mi geçirdiniz peki bu süreci. Bana herhangi bi ilac vs vermedi eve yolladı 1 hafta sonra gelirsin bisey olmazsa dedi 🤷🏽‍♀️

zzeliizz benim 1 hafta oldu daha canım bakalım ilaç kullanıyorum 36 haftalık olcaz yarın 1 hafta daha durursa sıkıntı olmaz dedi

21glcn canım geçmiş olsun vaktinde gelsin bebeişlerimiz 🥰 senin ağrın olduğu için yatış verildi yani o ciğerngelişticisi nasıl bişey iğne mi merak ettiğim için sordum biraz pimpirikli bir anne adayıyım da riskli gebelik geçirdim hala biraz öyle şuan 28 haftalığım

Yenianneligim maşALLAH zaten senin vaktin geldi vaktiyle gelsin bebeişlerimiz 🥰 baciko panik yapmaa sağlıkla gelsin 4 cm iyi sadece kanala girmesi lazım

Gizem93 3-4 cm açıklığım vardı37. Haftada ve ben 39. Haftada doğum yaptım. Hiç belli olmuyor o