• Gebelik
  • 2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı

Gizem93 33. Haftada 1 cm açıklığım vardı 34te 4 cm e çıktı…35+6da suyumun gelmesi ile doğum yaptım..Suyum gelmeseydi ilaçlarla daha da devam edecektik sanırım..Endişe etmeyin

Yenianneadayi2208 evde mi geçirdiniz peki bu süreci. Bana herhangi bi ilac vs vermedi eve yolladı 1 hafta sonra gelirsin bisey olmazsa dedi 🤷🏽‍♀️

zzeliizz benim 1 hafta oldu daha canım bakalım ilaç kullanıyorum 36 haftalık olcaz yarın 1 hafta daha durursa sıkıntı olmaz dedi

21glcn canım geçmiş olsun vaktinde gelsin bebeişlerimiz 🥰 senin ağrın olduğu için yatış verildi yani o ciğerngelişticisi nasıl bişey iğne mi merak ettiğim için sordum biraz pimpirikli bir anne adayıyım da riskli gebelik geçirdim hala biraz öyle şuan 28 haftalığım

Yenianneligim maşALLAH zaten senin vaktin geldi vaktiyle gelsin bebeişlerimiz 🥰 baciko panik yapmaa sağlıkla gelsin 4 cm iyi sadece kanala girmesi lazım

Gizem93 3-4 cm açıklığım vardı37. Haftada ve ben 39. Haftada doğum yaptım. Hiç belli olmuyor o

Gizem93 Ayrıca 36 haftada doğum yaptım bebeğimde hiç bi sıkıntı yoktu 2. Gün evimize geldik

Gizem93 bende gece 3 cm açılma ile 40+1 de hastaneye gitmiştim sabah 7 de de doğum yapmıştım kimisinin aynı saatlerde oluyor kimisinin günler geçiyor canım sağlıkla kucağına al inşallah

B-Y94 çok sağol canım ciğer geliştirici iğne olarak yapılıyor popodan 24 saat arayla iki doz

21glcn hmm canım benim canın çok acımamaıştır umarım ama bebişlrr için herşey yapıyoruz dimi

B-Y94 acısa da mecbur kuzum iyi olsunlar da inşallah