2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı
Gizem93 bana ciğer geliştirici vurmuşlardı 34. Hafta da çok sukur bir sıkıntı yaşamadım kucağıma hemen verdiler ama bizim ki kendini anne karnında zannediyordu hep uyudu emme refleksi de vardı üşengeçti uyandıramıyorduk hemşireler de dahil 🙈😂 şimdi üç yaşına giriyor uyutamıyorum 🙈
bebeliannegeldi tesekkur ederim evet suan icin duzenli bi sancım yok. Yatıp dinleniyim bari 1 hafta en azindan 😔
Cansuzumra09 agrınız falan var mıydı peki yada dikkat ettiginiz bisey oldu mu
Gizem93 rahim yapısına göre değişir ben çatı muanesine girdimde 3 santim acıkligim vardı ertesi gün yatisim olduğunda 5 buçuk santim olmuştu istirahat edin fazla ayakta kalmayın çok sıcak suyla duş almayın 1 hafta dayanır hurma gibi şeyler de yemeyin bisey olacagini sanmıyorum 🤗 herşey gönlünüzce olsun inşallah
Gizem93 1 buçuk cm le on gün sürdü benim ama ben mutfak dolabı sildim gezmeye falan gittim hareketliydim hep dolap silmek hızlandırdı diye düşünüyorum
1prens1prenses1402 çok sagolun guzel dilekleriniz için tesekkur ederim 🌺
Gizem93 inşallah merak etmeyin güzel olur herşey inşallah hayırlı doğumlarınız olur dua edicem 😇❤️
Gizem93 ❤️❤️❤️
Gizem93 vardi sancim da vardı nişanimda gelmişti suni sanciyla daha da arttı
Bundan sonra biraz zor girer ama kanala hafta geçtikçe yerleri daralıyor yni
- Düzenlendi
Gizem93 ben 35+5 haftada bir bucuk cm acikligim vardi doktorlr dogum baslamis falam dedi yaygara oldu baya erken dogum diye sonra ciger gelistirici buruldum bir hun hastanede yattim ve taburcu edildim cunku sanci su vs hicbisey yoktu acilmamda ilerlemedi simdi 37 haftaligim yarin kontrole gidicem bakalim neler olucak acilmam ilerlemis olabilir hakkinda hayirlisi olsun seninde saglikla al kucagina yavrunu
Canselyaren böyle birşey olsaydı doktor söylerdi bence boşu boşuna neden bekleyeyim bu şekilde