• Gebelik
  • 2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı

Gamzeates teşekkür ederim 🌺 peki 36.haftada bebeginiz kuvezde falan kaldı mı bi sorun oldu mu cok korkuyorum ben en azından 37 olsun istiyorum ama 🤔

Gizem93 bana ciğer geliştirici vurmuşlardı 34. Hafta da çok sukur bir sıkıntı yaşamadım kucağıma hemen verdiler ama bizim ki kendini anne karnında zannediyordu hep uyudu emme refleksi de vardı üşengeçti uyandıramıyorduk hemşireler de dahil 🙈😂 şimdi üç yaşına giriyor uyutamıyorum 🙈

Gizem93 rahim yapısına göre değişir ben çatı muanesine girdimde 3 santim acıkligim vardı ertesi gün yatisim olduğunda 5 buçuk santim olmuştu istirahat edin fazla ayakta kalmayın çok sıcak suyla duş almayın 1 hafta dayanır hurma gibi şeyler de yemeyin bisey olacagini sanmıyorum 🤗 herşey gönlünüzce olsun inşallah

Gizem93 1 buçuk cm le on gün sürdü benim ama ben mutfak dolabı sildim gezmeye falan gittim hareketliydim hep dolap silmek hızlandırdı diye düşünüyorum

Gizem93 inşallah merak etmeyin güzel olur herşey inşallah hayırlı doğumlarınız olur dua edicem 😇❤️

Tgbpoyraz o kadar hareket etmenize ragmen 10 gun dayanması iyiymis yine 🙂 bende yatıyım bari bir hafta dayanir o zaman🙂🙂

Gamzeates çok sagolun tesekkur ederim bu platform iyiki var insan boyle guzel insanlarla guzel dileklerle karşılaşınca rahatlıyor 🥰

Btl2652 evet ultrosonda bebegin kafası epey aşagıdaydı zaten bu hafta catı muayanesi yapacaktı o sekilde ogrendim

Gizem93 bazı doktorlar gönderiyor benimkide bugğn doğurursun sancını evde çek dedi gönderdi ve gerçekten öyle oldu

Gizem93 ben 35+5 haftada bir bucuk cm acikligim vardi doktorlr dogum baslamis falam dedi yaygara oldu baya erken dogum diye sonra ciger gelistirici buruldum bir hun hastanede yattim ve taburcu edildim cunku sanci su vs hicbisey yoktu acilmamda ilerlemedi simdi 37 haftaligim yarin kontrole gidicem bakalim neler olucak acilmam ilerlemis olabilir hakkinda hayirlisi olsun seninde saglikla al kucagina yavrunu