2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı
Yenianneadayi2208 su geldikten sonra durdurulamiyo mu doğum?
Yenianneligim maşALLAH zaten senin vaktin geldi vaktiyle gelsin bebeişlerimiz 🥰 baciko panik yapmaa sağlıkla gelsin 4 cm iyi sadece kanala girmesi lazım
Gizem93 ben 2 cm açıklık ile 3 hafta durdum en son suyum geldi sancı gelmemişti
Gizem93 3-4 cm açıklığım vardı37. Haftada ve ben 39. Haftada doğum yaptım. Hiç belli olmuyor o
Gizem93 Ayrıca 36 haftada doğum yaptım bebeğimde hiç bi sıkıntı yoktu 2. Gün evimize geldik
Ocakbebegi içeriden açıklıpa bakar gibi ama 5 dk kadar
Busraselcuk sonrasinda suni sanci mı aldınız
Cicilibicili dikkat ettiginiz bisey oldu mu peki evet kisiden kisiye degisiyor sanırım
36 haftalıkken benim de nst de sancı çıktı 2 cm acilman var dedi 1 gece yattım hastanede şuan 38+3 günlüğüm gelmiyo benim kız hiç bir belirti yok hala
Gizem93 hiç dikkat etmedim hatta yürüyüş vs bile yaptım. Ama ona rağmen 39 da geldi. Açıklığınızın olması hemen doğum olacağını da göstermiyor. O geleceği günü öyle iyi biliyor ki siz dikkat de etseniz oradan çıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar 😅 tadını çıkarın akışına bırakın
Cicilibicili çok teşekkür ederim onların keyfini bekliycez 😄
Serpilikra benimde aynı sizin gibi sancım ve açilmam çıktı ama suan icin agrım vs yok. Bebişlerin keyfine kaldık bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman dogsunlar😍