• Gebelik
  • 2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı

Arkadaslar bilenler yazabilir mi 2 cm açıklıgim varmıs 36.haftadayım doktor eve gonderdi sancın olursa gel dedi kac gün surer dogumun baslaması en azından 1 hafta daha dayanır mı suan dogsun istemiyorum daha erken gibime geliyor ama doktorum herhangi bisey demedi 1 hafta sonraya randevu verdi

Gizem93 cnm 3,4 cm açıklıkla 1 hafta gezen var kendini çok yorma hemen doğum olucanı sanmam

Gizem93 Nst de sancin çıktı mı cnm bnde 34 haftalık hamileyim çok fazla ağrım var özellikle çatı ve bel ağrım çok pazartesi kontrolüm var bklm ne diyecek doktor

21glcn ntsye girdim cok sancım çıkmadı bende anlamadım eve yolladı. Ilk gebeligim pek bilgim yok eve yollaması normal diye düsünmüstüm

Canselyaren nts de cok sancım çıkmadı catı muayanesi esnasinda farketti doktor ama eve yolladı. Bel agrım yok ama hafif bi catı agrım basladı muayaneden sonra

Gizem93 kuzum 34 haftalıkken nstde sancım çıktı açıklık 2 cmdi yatışım verildi durdurdular doğumu bebeğe ciğer geliştirici falan yapıldı 4 doz, belki sancınız olmadığı için doktor önemsememiştir bilemedim şimdi 😒

21glcn bende bilemedim haftaya hazırlıklı gel dedi sadece insallah dogmaz o zamana kadar. Daha kucuk bebişim😔

Ben oğlumda 3 cm le hastaneye gittim tabi benim doğumum başlamıştı 5.30 gibi akşam gitmiştim 22.20 de doğum yaptım ama dediğim gibi benim dogumum başlamıştı

Gizem93 34 haftalıktım 2 cm açıklığım vardı 36 ya kadar dayandık 36+4 de suyum geldi ilk cocugum da

Gizem93 37 den sonra korkma canım Allah’ın izniyle sağlıkla doğar inşallah 😘

Gizem93 evde bekledim günlük hayatına devam edebilirsin dedi doktor çok yormamak şartı ile :)