• Gebelik
  • 2cm açıklıgınız olup dogumunuz kac gun sonra başladı

Yenianneligim oy kuzum Allah kurtarsın sağ sağlim al kucağına bebeğini, sguat yap işe yarıyor 😘😂

LadyAnne çok tesekkur ederim sizde saglıkla kavuşun bebişinize bakalım hayırlısı olsun ne zaman gelmek isterlerse o zaman gelicekler artık. Bende haftam erken diye panik yaptim epey ama hayirlisi bakalım 🤔

Gizem93 Ciger gelistirici vuruldunmu canim bana erken dogum olursa diye tedbir amacli vurmuslardi

Gizem93 benimde o hafta 2 cm açıklığım vardı 40+1 de doğum yapmıştım canım kendini korkutma ama herkesin bünyesi de farklı tabii bunu da göz önüne al

LadyAnne yok canım ben 36+3um bana ciger gelistirici falan vurmadı biseyde demedi ciger gelistirici hakkında 🤔

Bsradogn insallah benimde biraz daha bekler agrım falan yok suan ama bakalım hayırlısı artık

Gizem93 hayatıma normal devam ettim.ama ben ağrılarını w ay önceden çekmeye başladığım için.agri bend ehep vardi

Kilosunuda soyledi mi. 37de dogurdum bnde szden tam bir hfta sonra 3600 dogdukizim turp gibiydi masallah biseycik olmaz 37yi gorun ytr

eslemsi benimki suan daha 3 kilo bakalım insallah durur 1 hafta daha

Gizem93 33. Haftada 1 cm açıklığım vardı 34te 4 cm e çıktı…35+6da suyumun gelmesi ile doğum yaptım..Suyum gelmeseydi ilaçlarla daha da devam edecektik sanırım..Endişe etmeyin

Yenianneadayi2208 evde mi geçirdiniz peki bu süreci. Bana herhangi bi ilac vs vermedi eve yolladı 1 hafta sonra gelirsin bisey olmazsa dedi 🤷🏽‍♀️