Kızlar 6+3 haftalık hamileyim hala karnımdan yapılan ultrasonda bebeği göremedik. Vajinal yapılan ultrasonda görünüyor. Dün doktor rahimin ters arkaya dönük senin o yüzden göremiyoruz ilerleyen haftalarda görebiliriz dedi, Başına gelen duyan var mı??
    Zynp_hsy evet gebeliğe bii etkisi yokmus doğumada sadece yapısı öyleymiş ilişki sırası belki canın acırmıs bunu sana diyen kim
    doganursezmag Benimde öyle canım. Ama ne hamile kalmaya ne doğuma bir sakıncası olmadığını yaradılışla alakalı bir durum olduğunu söylemişti benim doktorum. Benimde karından bakınca görememişti vajinal usg ile bakınca görmüştük🤗 Problem edilecek bir şey değil yani merak etme. Biz yarın 30. Haftaya gireceğiz oğluşumla 😍
      doganursezmag yok canım biz denedik oldu onun birsakıncası yok yapısal olarak geride oluyor sadece ben bilmiyordum bile doktorum göremeyince zayıfsın ama rahmin geride alttan bakalım mı dedi kabul ettim
        deletedmom321 hmmm normal ultrasonla ne zaman görmeye basladı bi de doğum yaptıysa normal mi sezaryen mi
        Benimde ters 6. Haftada vajinal ultrasonla bakıldı sonraki hiç bir kontrolümde vajinal ultrasona gerek kalmadı normal karından bakıldığında da görüldü.hiç bir zararı yok cinsel ilşki esnasında acı ağrı dışında,Doğum için problem teşkil etmiyor
          doganursezmag Benim de rahmim arkada imiş hamile kalınca öğrendim,6.haftada kese karından ultrasonla görüldü ama net değildi,8.haftada kalp atışları vajinal usg ile duyuldu,doktor bir dahaki mauyeneye idrara sıkışık gel karından bakalım dedi,12.haftada idrara sıkışık karından görüldü ama çok net değildi.
          Üçüncü aydan sonra öne geleceğini söyledi doktorum,öyle de oldu.
          Ayrıca hamile kalmaya ve normal doğuma engel teşkil etmediğini de söyledi.
            Doğrudur canım. Ya evet öyle diyorlar da internette her kafadan ayrı bi laf o yüzden ister istemez takılıyo