Sulemrahkuzey Teşekkür ederiö inşallah🙏🏻
Rahmim tersmiş (retrovent uterus)
Duamm Yalnız değilim😊
doganursezmag 5. Ayda anca üstten gördü benim
Hgemr ya insanlar 5. haftada karnından görüyo 6-7de kalp atışını duyuyor biz bu sebepten hep geriden mi gelicez ya
FaizeFeyzazolu o kadar uzun sürmesin ya😔 hemen görünsün üstten
doganursezmag benimki de ters canım evlendikten bi ay sonra hamile kaldım ne hamile kalmaya ne Doğum şekline hiç birşeye engel değil genetik birşey annenlere sora istersen . Bende 11 haftama kadar alltan baktılar şuan 32 deyim makata baskı oluyor çok o da rahim tersliğinden dediler benim şikayetim buydu sadece sanki birşey çıkacakmış gibi oluyor
doganursezmag benımde 7 de kese göründü kalp atışı duyulmadı vajınal de duyulur demıstı ama 9. Haftada herseyını gördük duyduk
doganursezmag gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olmuyor,haftası ile uyumlu oluyor bebek;ama sadece vajinal usg ile muayene oluyor.Onun da sakıncası yok.
damlaikan Evet olabilir doğru arkaya dönük ya makata baskı. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Gencanne01 bana da zaten 2 hafta sonra gel bi bakalım karnından dedi. Ama araya bayram tatili giriyor ben gittiğimde 9 haftalık olacağım inşallah herşeyi ben de duyar ve görürüm. Gerçi karından bakmaya çalıştığında çok baskı yapıyo alttam daha kolay bakılıyor.
Hgemr Sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Ben de hemşireyim zaten elbette zararlı bir şeyi uygulamaz doktor. Ancak ben rahatsız oluyorum hep alttan hep alttan artık herkes gibi karnımdan görmek istiyorum. 😔
doganursezmag benimde canım rahmim ters ve çok geride ben 8+4 de girmiştim ultrasona görünmüştü ama bir sorun olmuyor korkma 🤗 Hayırlı uğurlu olsun bebişin
Melikeb19 Teşekkür ederim umarım bende görürüm. 5.ayda gördüm diyenler olunca korktum
doganursezmag Ben de ilk muayenede çok tedirgin olmuştum,doktoruma güvendiğim için kabul ettim.
Sonraki muayeneye idrara sıkışık gel ki alttan bakmaya gerek kalmasın demişti.
Sonraki muayeneye idrara sıkışık gel ki alttan bakmaya gerek kalmasın demişti.
doganursezmag etkisi varmi gebeligr bilemem ama ters olanlar normal dogum yapamiyor sezeryan bunu duymustum
Sisi nerden duymustun canım gebelikte eğer bebek ultrasondan gözüküyor sa rahmin öne geldiği anlamına gelir ve normale hiç sakıncası yok hamilelikten snra geri haline alır sadece bende cok duydum o sekilde normal yapan o yüzden bu tarz seylerde kesin konusmamak gerekir kimin nasıl doğuracağı belli olmaz cünkü önde olup da sezeryan olan cok o yapıya bağlı bunlarla bii ilgisi yok kimse bu yüzden canını sıkmasın
Hgemr kaçıncı haftada görmüştünüz
doganursezmag canım benim doğuştan rahim ters ve üçüncü gebeliğim doktorlar hayret ediyor nasıl hamile kalıyorsun diye ultrasonda hiç problem yaşamıyorum herşey gayet yolunda
Benim rahmim de tersmiş zor hamile kalma gibi bi durumum olmadı doğuma vs etkisi de yok şuan 34 haftalığım bu haftaya kadar gelebildik bazı kadınların doğumdan sonra bile değişebiliyomuş yönü doktorum söyledi bide dedi ki sen sağ elini kullanırsın başladı sol onun kadar normal bi durum