doganursezmag Allah Allah daha neler duyucaz Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Rahmim tersmiş (retrovent uterus)
doganursezmag Benimkide tersmiş ama göründü 35 haftadayız
- Düzenlendi
doganursezmag Benim de rahmim arkada imiş hamile kalınca öğrendim,6.haftada kese karından ultrasonla görüldü ama net değildi,8.haftada kalp atışları vajinal usg ile duyuldu,doktor bir dahaki mauyeneye idrara sıkışık gel karından bakalım dedi,12.haftada idrara sıkışık karından görüldü ama çok net değildi.
Üçüncü aydan sonra öne geleceğini söyledi doktorum,öyle de oldu.
Ayrıca hamile kalmaya ve normal doğuma engel teşkil etmediğini de söyledi.
Üçüncü aydan sonra öne geleceğini söyledi doktorum,öyle de oldu.
Ayrıca hamile kalmaya ve normal doğuma engel teşkil etmediğini de söyledi.
Doğrudur canım. Ya evet öyle diyorlar da internette her kafadan ayrı bi laf o yüzden ister istemez takılıyo
Esrasaglik sağlıkla kucağına alırsınız inşallah🙏🏻
deletedmom321 aynen ben de zayıfım ve görülmemesi canımı sıkıyor
Pinhan inşallah artık benim de karnımdan görülür🙏🏻
Sulemrahkuzey Teşekkür ederiö inşallah🙏🏻
Duamm Yalnız değilim😊
doganursezmag 5. Ayda anca üstten gördü benim
Hgemr ya insanlar 5. haftada karnından görüyo 6-7de kalp atışını duyuyor biz bu sebepten hep geriden mi gelicez ya
FaizeFeyzazolu o kadar uzun sürmesin ya😔 hemen görünsün üstten
doganursezmag benimki de ters canım evlendikten bi ay sonra hamile kaldım ne hamile kalmaya ne Doğum şekline hiç birşeye engel değil genetik birşey annenlere sora istersen . Bende 11 haftama kadar alltan baktılar şuan 32 deyim makata baskı oluyor çok o da rahim tersliğinden dediler benim şikayetim buydu sadece sanki birşey çıkacakmış gibi oluyor
doganursezmag benımde 7 de kese göründü kalp atışı duyulmadı vajınal de duyulur demıstı ama 9. Haftada herseyını gördük duyduk
doganursezmag gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olmuyor,haftası ile uyumlu oluyor bebek;ama sadece vajinal usg ile muayene oluyor.Onun da sakıncası yok.
damlaikan Evet olabilir doğru arkaya dönük ya makata baskı. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Gencanne01 bana da zaten 2 hafta sonra gel bi bakalım karnından dedi. Ama araya bayram tatili giriyor ben gittiğimde 9 haftalık olacağım inşallah herşeyi ben de duyar ve görürüm. Gerçi karından bakmaya çalıştığında çok baskı yapıyo alttam daha kolay bakılıyor.
Hgemr Sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Ben de hemşireyim zaten elbette zararlı bir şeyi uygulamaz doktor. Ancak ben rahatsız oluyorum hep alttan hep alttan artık herkes gibi karnımdan görmek istiyorum. 😔
doganursezmag benimde canım rahmim ters ve çok geride ben 8+4 de girmiştim ultrasona görünmüştü ama bir sorun olmuyor korkma 🤗 Hayırlı uğurlu olsun bebişin