SSY ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum bu gittiğimde de telefon açmıştım ancak göremeyince çekemedik bir dahaki ne inşallah
Rahmim tersmiş (retrovent uterus)
doganursezmag çok zorladı beni ya 3 sene olmadı benim
doganursezmag olabilir canım pek fazla da bilgim yok bu konuda geçmiş olsun
Zynp_hsy olabilir canım genelde engel teşkil etmiyor diyorlar benimde 6. ayımda oldu ama ben 2-2.5 sene korunmuştum normal yani
doganursezmag canım ablamın öyleydi şuan 3 yaşında dünyalar tatlısı yeğenim var bisey olmuyor Allahın izniyle
Meldapakdemir bana da normal dedi ama şuan vazgeçtik sayılır Doğum kanalına girmiyor sıpa 🙄
doganursezmag benimki tam arkadaydı herkesin farklı olabilir bilemedim ☹️
FaizeFeyzazolu o yüzden o kadar geç de görmüş olabilir sizin
Melikeb19 kaç haftalık hamilesin
doganursezmag e sizde gitmeyin 11e kadar zaten sonra üstten görünür benim de oyleydi 11den sonra hep normal baktı
Meldapakdemir 38+6 şuan suniyle normal deniyoruz hayırlısı kızlar dua edin🙏🏻
doganursezmag ben 🙋♀️ Benim de rahmim tersmiş bu yaşıma geldim ilk defa bu doktor söyledi. Ultrasona girerken ilk üç ay altına işeyecek derecede sıkışmış olursan bebeğini net görürsün 😁 diğer türlü bebek rahmin arkasında kalıyor
- Düzenlendi
Melikeb19 bana da o haftalarda suni verecek acılmam varmıydı acaba Be n korkuyrm biraz 'ya doğum olmazsa sezeryan dönerse diye inşallah doğum gerçekleşir güzel haberlerini bekliyorum benide bilgilendirmeyi unutma 😊