SSY ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum bu gittiğimde de telefon açmıştım ancak göremeyince çekemedik bir dahaki ne inşallah
Mylife1 komsumuzun yigeni daha yeni dogurdu canim ona oyle demis dr u bilemiyorum sezeryan plmus oda. Benim fikrim yok sadece duydugum 🤗
Zynp_hsy olabilir canım genelde engel teşkil etmiyor diyorlar benimde 6. ayımda oldu ama ben 2-2.5 sene korunmuştum normal yani
Zynp_hsy alakası yok benim hamileliğim hemen oldu zaten doktorda hamile kalmayı etkilemiyor dedi
Nezahat saçmalamış doktor mu soyledi hayret nasıl hamile kalıyorsun diye? Çünkü doktorlar bhnun gebeliğe olumsuz etkisi olamaz diyorlar
    doganursezmag e sizde gitmeyin 11e kadar zaten sonra üstten görünür benim de oyleydi 11den sonra hep normal baktı
    Yabrukus evet doktorum söyledi bu gibi durumlarda bi çok kadın tedaviyle zor gebe kalır demişti
    doganursezmag ben 🙋‍♀️ Benim de rahmim tersmiş bu yaşıma geldim ilk defa bu doktor söyledi. Ultrasona girerken ilk üç ay altına işeyecek derecede sıkışmış olursan bebeğini net görürsün 😁 diğer türlü bebek rahmin arkasında kalıyor
    Melikeb19 bana da o haftalarda suni verecek acılmam varmıydı acaba Be n korkuyrm biraz 'ya doğum olmazsa sezeryan dönerse diye inşallah doğum gerçekleşir güzel haberlerini bekliyorum benide bilgilendirmeyi unutma 😊