doganursezmag canım benim doğuştan rahim ters ve üçüncü gebeliğim doktorlar hayret ediyor nasıl hamile kalıyorsun diye ultrasonda hiç problem yaşamıyorum herşey gayet yolunda
Rahmim tersmiş (retrovent uterus)
Benim rahmim de tersmiş zor hamile kalma gibi bi durumum olmadı doğuma vs etkisi de yok şuan 34 haftalığım bu haftaya kadar gelebildik bazı kadınların doğumdan sonra bile değişebiliyomuş yönü doktorum söyledi bide dedi ki sen sağ elini kullanırsın başladı sol onun kadar normal bi durum
doganursezmag Benimde ters ve hiç bi farkı yok normal uterustan endişelenme sadece düz pozisyona gelene kadar biras sğrı yapıyo
doganursezmag alttan baktır ıstersen farketmıyor sonuçta herhangı bır zararı falan yok senın ıcın nasıl rahat edecekse öyle yap
doganursezmag Canim benim de ters bu bir sorun deil kadinlarn yaklasik yuzde 25inde gorulurmus son derece dogal bir durum dedi. bebegm tup bebek 10.haftaya kdr hep vajinal ultrasonla bakildi doktorum goremiyorm gibi bisey demedi bana bende sormadm demekki oyle bakmasi gerekio diye dusundm.. sonra hep karindan bakiliyo.Normal de sezaryen de olabiliyo.endiselenicek bir durum yok
doganursezmag benimki tam mesanenin arkaasındaydı sıkışıp gitmiştim hiç göremedi 😅
😃 😃 😃 İşte herkes farklı :)
doganursezmag alttan baktırmadınız mı
doganursezmag benimde rahmim tersmiş hemen hemen aynı hastalardayız benimde görememişti doktor korkulacak bi durum olmadığını söylemişti ama .. ilerleyen haftalarda benimle durumunu paylaşırsan sevinirim meraktayım çünkü senin gibi bende🙏🏻
doganursezmag benim 6.haftda alttan bakınca görmüş bu arada.
doganursezmag hayır yaklaşık 12. Haftada rahim normal yerini alıyormuş öyle okudum çok yerde
Nezahat ultrasona ne zaman girdiniz başlarda görünmüyomuş benim hala görünmedi
prmmom evet ağrılarım ani hareketlerde oluyor
Gencanne01 alttan baktırıyorum zaten ama artık üstten bakılmasını istiyorum
FaizeFeyzazolu yani sıkışık gitmemek mi lazım diyorsunuz
deletedmom321 alttan baktırıyorum hep zaten
BehiyeGrel tamam paylaşırım bayramdan sonra gideceğim sizin kontrol ne zaman aon adet tarihiniz ne zaman