Benim rahmim de tersmiş zor hamile kalma gibi bi durumum olmadı doğuma vs etkisi de yok şuan 34 haftalığım bu haftaya kadar gelebildik bazı kadınların doğumdan sonra bile değişebiliyomuş yönü doktorum söyledi bide dedi ki sen sağ elini kullanırsın başladı sol onun kadar normal bi durum
Nezahat 😀 😀 😀 bütün doktorlrda hiç bişeklde engel diiil diyo doktorlar da degişik hepsi ayrı bi dert :)
doganursezmag Benimde ters ve hiç bi farkı yok normal uterustan endişelenme sadece düz pozisyona gelene kadar biras sğrı yapıyo
    doganursezmag Canim benim de ters bu bir sorun deil kadinlarn yaklasik yuzde 25inde gorulurmus son derece dogal bir durum dedi. bebegm tup bebek 10.haftaya kdr hep vajinal ultrasonla bakildi doktorum goremiyorm gibi bisey demedi bana bende sormadm demekki oyle bakmasi gerekio diye dusundm.. sonra hep karindan bakiliyo.Normal de sezaryen de olabiliyo.endiselenicek bir durum yok
      mmrv bebeğinin normal olmamasının bi sebebi var mı peki?
      • mmrv bunu yanıtladı.
        Mylife1 Rahimle alakali degil canim bende 5 sene once cikolata kisti vardi ameliyat oldm ameliyattan dolayi da tüplerim kapanmis. Doktor tuplerini açalim normal yolla deneyin olur da olmaz da dedi bende ameliyat olmak istemedim direk tup bebek yaptk cok sukur ilk denemede tuttu.
        😃 😃 😃 İşte herkes farklı :)
        doganursezmag benimde rahmim tersmiş hemen hemen aynı hastalardayız benimde görememişti doktor korkulacak bi durum olmadığını söylemişti ama .. ilerleyen haftalarda benimle durumunu paylaşırsan sevinirim meraktayım çünkü senin gibi bende🙏🏻