Meldapakdemir o konuyu bilmiyorum hangisi bebek ve benim için sağlıklı isr onu tercih edeceğiz tabiki🙏🏻
Rahmim tersmiş (retrovent uterus)
deletedmom321 normal bi zamanı yok herkes farklı zamanlarda görüyor ama şu an bebek ve kese de karından görülüyo çoğu kişi de
Melikezturk benim de bu haftya kadar bilmiyorduk bu haftada kan da yüksek olup karnımdan görünmeyip vajinal görününce rahimin ters dendi bence bebek olmadan rahimin pozisyonunu anlayamadı
doganursezmag yani çok büyük bi eksiklik değil bence o yüzden sordum kötü birşeymiş gibi konuşulmuş da. Farketmez yani Allah bizi de böyle yaratmış ve bi şekilde hamile kalıp bebişi görmüşüz:)
SSY ben de kalp atışlarını gördüm 6+3 de umarım sizin gibi bir daha ki gittiğim de de duyarım🙏🏻
DDurmaz aynen öyle😊
deletedmom321 evet farklı olmak gerçekten değişik hissettiriyor😊
doganursezmag 5haftalıktı ilk girdiğimde sadece kese görünmüştü sekiz haftalıkta tekrar gitmiştim herşey yolundaydı
doganursezmag duyarsınız hiiiiç merak etmeyin pıt pıt atan minik kalbisini gördüyseniz sesini de bir sonraki randevunuzda duyarsınız 🤗 telefonunuzu hazır edin, ben devlet hastanesinde duydum, çekemeden kapattı 😔 özele eşimle gittim hep tutuşturdum eline telefonu 😂 bir minik kalbe bu kadar sevineceğim ve göz yaşı dökeceğim aklıma gelmezdi 😂 isteyen herkese duymak, yaşamak nasip olsun 🙏🏼🌸🐣
SSY ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum bu gittiğimde de telefon açmıştım ancak göremeyince çekemedik bir dahaki ne inşallah
doganursezmag çok zorladı beni ya 3 sene olmadı benim
doganursezmag olabilir canım pek fazla da bilgim yok bu konuda geçmiş olsun
Zynp_hsy olabilir canım genelde engel teşkil etmiyor diyorlar benimde 6. ayımda oldu ama ben 2-2.5 sene korunmuştum normal yani
doganursezmag canım ablamın öyleydi şuan 3 yaşında dünyalar tatlısı yeğenim var bisey olmuyor Allahın izniyle
Meldapakdemir bana da normal dedi ama şuan vazgeçtik sayılır Doğum kanalına girmiyor sıpa 🙄
doganursezmag benimki tam arkadaydı herkesin farklı olabilir bilemedim ☹️
FaizeFeyzazolu o yüzden o kadar geç de görmüş olabilir sizin
Melikeb19 kaç haftalık hamilesin