Meldapakdemir o konuyu bilmiyorum hangisi bebek ve benim için sağlıklı isr onu tercih edeceğiz tabiki🙏🏻
Melikezturk benim de bu haftya kadar bilmiyorduk bu haftada kan da yüksek olup karnımdan görünmeyip vajinal görününce rahimin ters dendi bence bebek olmadan rahimin pozisyonunu anlayamadı
    doganursezmag yani çok büyük bi eksiklik değil bence o yüzden sordum kötü birşeymiş gibi konuşulmuş da. Farketmez yani Allah bizi de böyle yaratmış ve bi şekilde hamile kalıp bebişi görmüşüz:)
      SSY ben de kalp atışlarını gördüm 6+3 de umarım sizin gibi bir daha ki gittiğim de de duyarım🙏🏻
      • SSY bunu yanıtladı.
      • SSY bunu beğendi.
        doganursezmag 5haftalıktı ilk girdiğimde sadece kese görünmüştü sekiz haftalıkta tekrar gitmiştim herşey yolundaydı
        doganursezmag duyarsınız hiiiiç merak etmeyin pıt pıt atan minik kalbisini gördüyseniz sesini de bir sonraki randevunuzda duyarsınız 🤗 telefonunuzu hazır edin, ben devlet hastanesinde duydum, çekemeden kapattı 😔 özele eşimle gittim hep tutuşturdum eline telefonu 😂 bir minik kalbe bu kadar sevineceğim ve göz yaşı dökeceğim aklıma gelmezdi 😂 isteyen herkese duymak, yaşamak nasip olsun 🙏🏼🌸🐣
          SSY ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum bu gittiğimde de telefon açmıştım ancak göremeyince çekemedik bir dahaki ne inşallah
          Mylife1 komsumuzun yigeni daha yeni dogurdu canim ona oyle demis dr u bilemiyorum sezeryan plmus oda. Benim fikrim yok sadece duydugum 🤗
          Zynp_hsy olabilir canım genelde engel teşkil etmiyor diyorlar benimde 6. ayımda oldu ama ben 2-2.5 sene korunmuştum normal yani
          Zynp_hsy alakası yok benim hamileliğim hemen oldu zaten doktorda hamile kalmayı etkilemiyor dedi