• Doğum
  • Son Kaç Gün Kızlar 😍

zeynepkilinc Evet çoğu bitti azı kaldı hayırlısıyla günü gelince neler olacağını görecegiz insAllah Allah ömür verirse ben az çok biliyorum ikinci sezaryanım olacak ama 4 yıl içinde neler değişti bakalım 🤲🏻🥰👣

Enisermgl aynıyız inşallah gününde gelir ben kendimi öyle odaklamışım sanki şuan olsa bayılırım gibi geliyo 😂😂

Son 9 ay az kaldı zaman g3cmiyo son haftalarda acıdan agrıdan çok heyecandan uyku girmiyor gozume🌺🌺

Sevinc-Berke ama işte hormonlardan değiştir illa diyorlar benim görümceminde 2. Sezaryanıydı ilkinde hissetmemiş ama ikinci oğlunda baya zorlandı ama herkesin vücüt yapısı farklı herkes aynı olucak değil ya 😌

Hatusss bn her tuvalette gittiğimde diyorum aha suyum geldi diye çok fenalıklar basıyo artık 😂😂

• CMB bunu beğendi.

Enisermgl bide kasılmalar sancılar var mı sizdede böyle vajinanın üzerinde baskı bizimki kanala girmeye başlamış böyle batma sürekli hep 😣

zeynepkilinc 16 araliga gun aldik bizde yarin 37 haftalık olacak. iki yasinda kızım var oldukca zor geçiyor gunler artik

Kubradlgn31 ay az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla ağrısız sızısız kucağımıza alırsınız bize buradan tecrübelerinizi anlatırsınız 😂

Denizmina evet hiç geçmiyor hatta uykusuz sancılı ne sağa ne sola hiç döneniyorum ben sizdede aynı mı

zeynepkilinc tabi sanki bacağımın arasında kafası bacaklarım birleşmiyor , ağrım sızım yatarken falan oluyor nst sancılarım çıkıyor doktor diyor hissetmiyormusunnnn yok diyorum
                  Haftaya gene çağırdı bakalım keyfi ne zaman ister