• Doğum
  • Son Kaç Gün Kızlar 😍

Denizmina Yaa öylemi bende cuma gidicem insAllah bakalım hangi güne verecek çok merak ediyorum 🙈🥰

Jdjdjdjk canım daha 1 hafta önce yakın arkadaşım oldu doğumu ya açılmam olursa sancım olursa tabiikide normal ama şuanlık belirti yok arkadaşımda da yoktu 40 haftada yatırdılar kıza açılma yok diye 24 saat suni sancı verdiler oda normal normal diyodu baktılar artık çoçuk kakasını yicek kız kıvran kıvran doğuramıyor açılma yok sezaryana aldılar ben hastaneye gittim ziyarete kız ölü gibiydi onu bir gördüm tabi ben farklı hastane doktor ama dedim ki böyle olacaksa ben normal doğuramam asla okadar sancı Çek sen sonra sezaryan ol yok dedim öyle kararımı verdim değiştirdim ama ne olacağını allah bilir daha 15 günüm var belli benim açılmam olur rahat olur bilemem ouğzden seZaryan istedim ama hangisi hayırlısıysa o olsun ya 🙏🤲

Denizmina benimde aynı tuvaletten sonra özellikle doktorum dedi normal bebek baskı yapıyor artık kanala yakın olduğu için dedi ama hiç rahat vermiyor 😣

Bebek_01 hadi bakalım gözünüz aydın aynı zamanların çoçukları yay burçları geliyo bakalım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰

zeynepkilinc benimde çatım ve kemiğim müsait değil normal düşünüyordum aslında ama şuan olmayacak gibi ve riske atmak istemiyorum ayrıca Suni de istemiyorum açılma olmayacaksa olmuyo zorlamaya gerek yok diyorum sezeryan gibi duruyor benimde

Handan_65 asıl bebekler olunca hiç uyuyamıycaz heralde annelik uykusuzları böyle önceden bünyemize yükleniyor 😂😂

178 gün 🤦🏻‍♀️🐣sabırsızlıkla bekliyoruz günler hiç geçmiyor 💕