9 gün 😂😂😂
Son Kaç Gün Kızlar 😍
Hatusss bn her tuvalette gittiğimde diyorum aha suyum geldi diye çok fenalıklar basıyo artık 😂😂
Enisermgl bide kasılmalar sancılar var mı sizdede böyle vajinanın üzerinde baskı bizimki kanala girmeye başlamış böyle batma sürekli hep 😣
zeynepkilinc Allah her birimizin yar ve yardımcısı olsun canım o neylerse güzel eyler günü gelince öyle yada böyle çıkacaklar Rabbim büyüktür 🤲🏻❤️
zeynepkilinc 16 araliga gun aldik bizde yarin 37 haftalık olacak. iki yasinda kızım var oldukca zor geçiyor gunler artik
Kubradlgn31 ay az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla ağrısız sızısız kucağımıza alırsınız bize buradan tecrübelerinizi anlatırsınız 😂
Denizmina evet hiç geçmiyor hatta uykusuz sancılı ne sağa ne sola hiç döneniyorum ben sizdede aynı mı
Sevinc-Berke aminnn inşallah 🤲🙏 haklısınız hakkımızda hayırlı ne ise o olsun hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım 🤲
Sevinc-Berke ayniyiz 36+6 16 aralıga gun aldık bakalim erken gelmezse 😊
zeynepkilinc tabi sanki bacağımın arasında kafası bacaklarım birleşmiyor , ağrım sızım yatarken falan oluyor nst sancılarım çıkıyor doktor diyor hissetmiyormusunnnn yok diyorum
Haftaya gene çağırdı bakalım keyfi ne zaman ister
zeynepkilinc Aminnn insAllah 🤲🏻❣️
Kubradlgn31 aynı bende ne uyku var ne yemek yeme isteği heyecandan iştahım kesildi Ama bebek için zorla yemeye çalışıyorum 😌😌
zeynepkilinc son 60.🥰 100 den sonrası hızlı geçiyo sanki
Denizmina Yaa öylemi bende cuma gidicem insAllah bakalım hangi güne verecek çok merak ediyorum 🙈🥰
zeynepkilinc benim daha çok yolum var 😅 130 gün 🤪
zeynepkilinc 36+4 13 Aralık sezeryan günü aldık 🤗
zeynepkilinc evet özellikle son bi haftadir baya batma hissediyorum donerken falan canim yanıyor
Jdjdjdjk canım daha 1 hafta önce yakın arkadaşım oldu doğumu ya açılmam olursa sancım olursa tabiikide normal ama şuanlık belirti yok arkadaşımda da yoktu 40 haftada yatırdılar kıza açılma yok diye 24 saat suni sancı verdiler oda normal normal diyodu baktılar artık çoçuk kakasını yicek kız kıvran kıvran doğuramıyor açılma yok sezaryana aldılar ben hastaneye gittim ziyarete kız ölü gibiydi onu bir gördüm tabi ben farklı hastane doktor ama dedim ki böyle olacaksa ben normal doğuramam asla okadar sancı Çek sen sonra sezaryan ol yok dedim öyle kararımı verdim değiştirdim ama ne olacağını allah bilir daha 15 günüm var belli benim açılmam olur rahat olur bilemem ouğzden seZaryan istedim ama hangisi hayırlısıysa o olsun ya 🙏🤲
Denizmina benimde aynı tuvaletten sonra özellikle doktorum dedi normal bebek baskı yapıyor artık kanala yakın olduğu için dedi ama hiç rahat vermiyor 😣
zeynepkilinc amin INSALLAH