zeynepkilinc 17 aralık doğum günüm😍 biz de 35+5 iz normal doğum görünüyor bakalım inşallah ben de çok istiyorum minnoşum doğum günüme yakın gelse💜
Son Kaç Gün Kızlar 😍
zeynepkilinc 37+beşle doğurdum bugün ikinci günümüz 😀
zeynepkilinc Bizimde hemen hemen 15 gün falan kaldı cuma gidecem gün verecek doktor insAllah 10la 15i arası alırız demişti bakalım tam kaçına verecek 🐣👣 36+6 olduk 🥰
zeynepkilinc son 1 gun 12 den sorna 🥰🙈🙈🙈
zeynepkilinc son 15 🥰 ama ne zaman gelir bilmiyorum 🤣
hayrisaktas valla ozamnalar böyle var gibi düşünüyoruz ama okadar hızlı geçiyor ki zaman bide ağrılar yalancı sancılar rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde 🙏😍
Dilosseee ay gerçekten mi çok mu oluyo ağrı ya 🙄🙄🙄 bol bol yürüyün diyorlar bide işe yarıyo mu
zeynepkilinc son 20 nasipse, bir değişiklik olmasa planlı sezaryen 🤭😍
zeynepkilinc 87amma sezeryan olucagi icin bilemem iste
zeynepkilinc
Ayy sormayın saatler durmus gibi
Benimde son 45 gün
Son 13 gün zaman geçmek bilmiyor ve hergün bugün doğum yapar mıyım acaba diye uyanıyorum 🤣🤣🤣
zeynepkilinc neden sezeryan sebebiniz nedir
2melekannesi_ valla mı bizizde eşimle 17 ekim ikimizinde kızımızında 17 olsun dedik öyle aldık günü ama sürpriz yapıp erken gelmezse şimdilik öyle gözüküyor 🥰🥰
zeynepkilinc
son 172 gün kısmetse:)
Calisananne25 ay az var aramızda inşallah hayırlısı işe ağrısız sızısız atlatırız 🙏 benim ilk daha bende korku heyecan hepsi karmakarışık 😇
zeynepkilinc aa ne güzel düşünmüşsünüz hadi bakalım sağlıkla gelsin🤗
zeynepkilinc yürüdüm canım dikişlerden dolayı dik yürüyemiyordum bugün biraz biraz yarın da taburcu olacam.
Serpil-Harun21 ay ne güzel rabbim analı babalı büyütsün 🙏🤲 nasıl emiyor mu siz nasılsınız ağrınız var mı
Sevinc-Berke sizinde az kalmış bizde dün koyduk daha tarihi sancım yok açılmam yok daha bende çok korkuyorum suni sancıdan falan planlı sezaryan istedim bakalım ne olcak 😍