zeynepkilinc son 51 ❤️🥰
Son Kaç Gün Kızlar 😍
Uygulamaya gire son 28 ama ilkini sezeryan yaptım diye büyük ihtimal buda sezeryan olur tam olarak gününü bilmiyoruz ne zamana gün verirler
36 haftalik şuan ve 30 gün kaldı daha erken de olabilir 😟
Uygulamaya göre son 60
zeynepkilinc Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz inşallah 🥰
zeynepkilinc Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah 🥰
cckzylcn_21 bnmki de o zamanlar gibi 36+4 teyiz 13 aralığa gün verdi
zeynepkilinc al be dende o kdr bu gece nobetteydım sancım vardı takip ettim yalancı çıktı kandırdı beni kızım😂😂🌺
zeynepkilinc Amin inşallah canım 🤲 🤲
zeynepkilinc ay inşallah amin hepizkinni inşallah anltcam valla hikayemi Bi olsun başlasın su gerçek sancılar nobet tutturuyor bize bgun takıp ettim yalancı çıktı sancım😔🌺🌺😂
zeynepkilinc Benimde son 70 günüm hiç doğru düzgün uyuyamıyorum. Sürekli uyanıyorum. Üçüncü gebeliğim ama kafama çok takıyorum. Sanki günler hiç geçmiyor.30 haftalık oldum. buradaki hanımların 36. Haftadayiz gün aldık demeleri beni heyecanlandırıyor. Diyorum bnde o günleri görür müyüm? Üçüncü ve zor bir gebelik geçiriyorum. Rabb’im hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Kuzularimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah mevlam.
Son 54 heyecan dorukta💙
zeynepkilinc kötü tarihmiş yaw yılbaşını bekleyenezmısin 😀benim 155 gübüm var 🥶
zeynepkilinc Bende 37.3 heyecanlıyım normal doğum istiyorum inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur Rabbim yardımcımz olsun😇
Bebek_01 ben an itibariyle 36liyim cnm
zeynepkilinc Sanırım aynı ilerliyoruz benimde 37+4 oldu ama normal doğum henüz 17 gün var
52 gün 🌸
zeynepkilinc Doğrudur cnm, RABBİM hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun İnşALLAH yavrularımıza💐
cckzylcn_21
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah