zeynepkilinc
Ayy sormayın saatler durmus gibi
Son Kaç Gün Kızlar 😍
Benimde son 45 gün
Son 13 gün zaman geçmek bilmiyor ve hergün bugün doğum yapar mıyım acaba diye uyanıyorum 🤣🤣🤣
zeynepkilinc neden sezeryan sebebiniz nedir
2melekannesi_ valla mı bizizde eşimle 17 ekim ikimizinde kızımızında 17 olsun dedik öyle aldık günü ama sürpriz yapıp erken gelmezse şimdilik öyle gözüküyor 🥰🥰
zeynepkilinc
son 172 gün kısmetse:)
Calisananne25 ay az var aramızda inşallah hayırlısı işe ağrısız sızısız atlatırız 🙏 benim ilk daha bende korku heyecan hepsi karmakarışık 😇
zeynepkilinc aa ne güzel düşünmüşsünüz hadi bakalım sağlıkla gelsin🤗
zeynepkilinc yürüdüm canım dikişlerden dolayı dik yürüyemiyordum bugün biraz biraz yarın da taburcu olacam.
Serpil-Harun21 ay ne güzel rabbim analı babalı büyütsün 🙏🤲 nasıl emiyor mu siz nasılsınız ağrınız var mı
Sevinc-Berke sizinde az kalmış bizde dün koyduk daha tarihi sancım yok açılmam yok daha bende çok korkuyorum suni sancıdan falan planlı sezaryan istedim bakalım ne olcak 😍
zeynepkilinc doktorun dediğine göre son 4 gün ama normal doğum olacağı için hiç belli olmaz heran gelebilir ☺️
Sonn 19 gün 🐣
zeynepkilinc 00:00 da son 1🤩🤩🤩🤩
Handan_65 zaman geçmiyor bir gram uyku girmiyor hep kesik kesik uyuyorum 🙄
Happy_001 gerçekten mi nasıl hissediyorsunuz kendinizi benim içim şimdiden kıpır kıpır 🤣
2melekannesi_ aminnn inşallah Canım 🙏
Klc-ravza sizinde az kalmış hemen geçiyo o günler anlamıyorsunuz ama son günler tam eziyet 🙄
Ebrusduru aramızda 2 gün var inşallah süpriz yapıp erken gelmezler 😁
219Eyll ya benim doktumda normalci aslında oyğzden beni son güne kadar bekletiyor ama açılmam sancım hiç yok 15 gün içinde ne olur bilemem ama işte ben korkuyorum açılma olmazda suni sancı verirlerse diye 😢