Yildiz5891 umarım 😊🙏🏻 İlk hamileliğimde hasta bezi kullandım, ilk gün dışında çok da bir kanamam olmamıştı. Bakalım deneyip göreceğim. Sizin doğumunuz ne zaman? Benim doğumum 20 eylül en geç. Sizden önceyse yazarım.
    Yildiz5891
    Orta olur sana canim
    Persembe doğum yaptim 86 kiloda large kullanıyorum
    Yaseminlgn

Hayır hic gerek yok ben her ihtimale karşı cantama koydum ama gerek kalmadı
      55-60kg arasi doguma girecek birisi icin de large beden mi onerirsiniz kizlar?
      Yildiz5891 ben 170 boyum , 64 le hamıle kaldım Suan 83 kıloyum Doğuma 2 hafta kaldı artık kılo almam . Orta boy oluyor bana zaten lastıklı ve baya genıslıyor açıp baktım denedım ona göre hesapla bence orta boy çok rahat olacaktır sana
        Herkes farklı birşey söylemiş bende orta boy aldım 🙈 Lastikleri sıkıyor felan yazılmış benim alt tarafta güzel geniş😂 Büyükle değiştirsem mi bilemedim 🙈🙈 75 kg yum ayrıca 🙄🙄
        Yildiz5891 68 kiloyla Doğuma girdim büyük beden aldım kayma sızdırma problemi yaşamadım rahatta oldu
        @Yildiz5891 blackwhite Direk kullanamıyorsunuz zaten onu. İçine ped koyuyorsunuz giyip çkkartırken filanda rahat olmuyor. Bana hemşireler kendiler sargı bezine sarılı pamuk verdi bunu kullanacaksın dedi oda kalın birsey ve pesin alanını baya daralttı. Popomdan düşecek gibi oldu depend.
        73 kg la doguma girdim orta beden oldu bana canim ama buyuk beden olsa daha rahat edermisim dedim.
          Pinkmom valla bende en fazla 65 olurum ama hala anlayamadım büyük mu orta mı alayım
            Kızlar depend külod tam olarak nerede satılıyor bilen var mı ?