Hamıle annelerrrr bu depend i kac beden almak lazım bir yardımcı olun elimizde kalmasın ya... Kendi sitelerinde büyük boya 75 _120 kılo arasında yazmıs lar. Orta boya 50_90 yazmslr. Ben suanda 60 kg ym. Doguma 50gun var. En fazla 65 kılo olsam orta mı almam lazım. Birisi 66kg idim 60 oldum buyuk kullandım demiş ben anlamadım
    Yildiz5891 ben uzerinde yazani dikkate aldim 52 kiloyum orta beden aldim. Sana da orta olur bence 🤔
    Yildiz5891 o birisi ben oluyorum sanırım, başka açılan başlıkta faydam olsun diye yazmıştım.. orta boy tabiki oluyor bedenine ama sonuçta altındaki şey naylon ve sıkınca rahatsız oluyosun, büyük boy kullanınca sıkmadan kullanıyosun, rahat oluyo. Sızdırma falan olmadı bende. benim kanamam 1 hafta yoğun sürdü. 1 hafta boyunca depend kullandım, büyük boy olmasına rağmen pişik yaptı.
    Geçen birine daha sordu aynısını sanada yazıyım.36-38 beden arasıyım şu an.Orta boy almış bana ablam satıcı bayan öyle vermiş halbuki büyük istemiştim.Bebeğimin bezi ile neredeyse aynı ufacık.Evet olur ama sıkar rahat edemem belli ki.şimdi bi pakette büyük beden alıcam
      Yildiz5891 büyük beden alın bende bğyük beden kullanmıştım rahat etmiştim 70 kiloydum o zamanlar
      Yildiz5891 Burada çok fazla açıldı bu başlık. Okuduklarıma göre ben de büyük boy aldım. Aslında üstündeki kilo sınırına göre orta almam gerekirdi ama buradaki bir iki arkadaş sezaryenden sonra dikişi de rahatsız ediyor demişti, büyük boy daha rahat demişti. Benim 2. Sezaryen olacak, kesin olduğu için doğum şeklim büyük boy aldım.
        Şimdiki kilonuzla mi aliyosunuz büyük boy yada orta boy yoksa sonradan kalacaginiz kiloya göre mi. Benim 19 günüm kaldi simdilik normal görünüyor 67 kiloyum. Büyük boy mu almam gerekiyor. 😳
          Masallina birde dogumdan sonra 3 5 kılo gıdıyo ama ben belimden düşermi buyuk oldugu için sızdırma yaparmı dıye düşündüğüm için buyuk almaya da korktum. D ama simdi buyuk beden alcam sanırım.
            Yildiz5891 umarım 😊🙏🏻 İlk hamileliğimde hasta bezi kullandım, ilk gün dışında çok da bir kanamam olmamıştı. Bakalım deneyip göreceğim. Sizin doğumunuz ne zaman? Benim doğumum 20 eylül en geç. Sizden önceyse yazarım.
              Yildiz5891
              Orta olur sana canim
              Persembe doğum yaptim 86 kiloda large kullanıyorum
              Yaseminlgn

Hayır hic gerek yok ben her ihtimale karşı cantama koydum ama gerek kalmadı