Kızlar depend külod tam olarak nerede satılıyor bilen var mı ?
    Yildiz5891 Keşke fotoğraf atabilme imkanım olsa buraya gösterirdim cidden orta boy küçücük.Doğum sonrası dikişler mutlaka rahatsız eder
      Pinkmom
      UluElif
      Pinkmom
      Şimdi açtım paketi, üşenmedim bir tane giydim 😂 ben büyük boy almıştım, 32. Haftamdayım. 58 kiloyla başladım, 68 kiloyum. Boyum 1.67, gözünüzde canlanması açısından yazıyorum. Tam oldu, birazcık esneme payı var. Ama asla büyük değil. Üstündeki rakamlara bakarak orta almam gerekirdi, iyi ki büyük almışım.
        Edbanne aynen öyle 60 kg ile doğuma giren arkadaşıma sordum kesinlikle büyük al dedi orta bana bile olmadı dedi yarın hemen değiştiricem 😂
          Tuba704 tamam ozaman bende büyük beden alayım suanda 60ım kaldı 55 gun illaki 3 4 kilo daha alırım
            blackwhite öyle gozukuo baksana genel de 60 ve uzerinde olanlarda rahatlık acısından hep büyük almıs
            Birde ben diyorum ki bu çamaşırı kuzenimle paylassam 10un 10uda kullanılıyor mu
            BEn depend in orkid formunu aldım daha kalın sadece mesane pedi gibi yani sizin aldıklarınız hasta bezi galiba gerek varımı ki okadar ya
            Yildiz5891 ben dun aldim. 40bedenim ama ebebekteki kiz 42 benden almami soyledi. 2paket aldim birini acip evde denedim karnima cok cekemedim ama rahat oldu eger kucuk olsaydi degistirecektim acmadigim paketi.
              Yildiz5891 bende 70 kiloyla Doğum yaptım large almışım orta bedeni ni gayet te iyiydi hiç sıkma yada bol olmadı canım