blackwhite öyle gozukuo baksana genel de 60 ve uzerinde olanlarda rahatlık acısından hep büyük almıs
Birde ben diyorum ki bu çamaşırı kuzenimle paylassam 10un 10uda kullanılıyor mu
BEn depend in orkid formunu aldım daha kalın sadece mesane pedi gibi yani sizin aldıklarınız hasta bezi galiba gerek varımı ki okadar ya
Yildiz5891 ben dun aldim. 40bedenim ama ebebekteki kiz 42 benden almami soyledi. 2paket aldim birini acip evde denedim karnima cok cekemedim ama rahat oldu eger kucuk olsaydi degistirecektim acmadigim paketi.
    Yildiz5891 bende 70 kiloyla Doğum yaptım large almışım orta bedeni ni gayet te iyiydi hiç sıkma yada bol olmadı canım
    Yildiz5891 80 kiloyla doğuma girdim orta boy almıştım biraz dar oldu acıtmıştı baya, zaten bir kaç gün kullanıp normal pede geçtim
    Yildiz5891 simdi baktim 42-50kg icin en buyuk boy almisim. Kenarinda bel olcusu yaziyor canim istersen almaya gitmeden kasik cevreni bebisin hemen altini olc ona gore bi fikrin olur ama cok ta kucuk alip bu sicakta yapis yapis olmaya gerek yok bence
    bir yıl sonra
    Yildiz5891 kaç bedenseniz önemsemeyin large alın. 26 ağustos sezeryan oldum 2. Gün kullanmaya başladım. Nasıl bir rahatlık anlatamam öyle rahat ettim. Bulandan allah razı olsun dedim
    5 gün sonra
    Gencanne01 ben 75 kilo olmuşum orta aldım malesef sıktı rahat olmadı 😓 yanlardan biraz yırtıp açarak kullanıcam iade de olmaz artık. Vücut şekline göre değişiyo galiba bacakları geniş etli olan orta almasın
    5 ay sonra

Kim markette şuN indirimli depend

13 gün sonra

Kızlar kaç paket yeter mi sizce? Ben büyük aldım, bir paketi 9lu dur

amannn olmazsa esınız kardesınız alır gelır heryer depent ben s aldım 75 ke gırerım gaıbı doguma dar olursa sonra adet olurken gece yatarken felan takarım kullanırım alıverırler bu kadarbayrıntılı dusunmeyın bence herseyı

• Sbb bunu beğendi.