Depend depend depend
Kim markette şuN indirimli depend
Kızlar kaç paket yeter mi sizce? Ben büyük aldım, bir paketi 9lu dur
NekwaSultan peki suyun gelirken hastaneye falan giderken depend kullanılır mı yoksa sadece doğum sonrası için mi?
amannn olmazsa esınız kardesınız alır gelır heryer depent ben s aldım 75 ke gırerım gaıbı doguma dar olursa sonra adet olurken gece yatarken felan takarım kullanırım alıverırler bu kadarbayrıntılı dusunmeyın bence herseyı
A-d-f canim benim suyum gelmedi gelince baya fazla geliyomus ama bence iş görür diye düşünüyorum
Yildiz5891 simdi soyle soyliyim . Bende orta boy aldım denedim hafif dar gibi geldi . Benden once doğum yapan kuzenime sordum o benden daha iri yapılı ve oda orta boy alıp kullanmış göbeğin bebek doğduktan sonra inecek azda olsa onuda hesaba katman lazım 😊
Leyla- mesane pedimi kilot bezimi aldınız bu arada iki çeşit var hangisi daha rahat ?
Yildiz5891 ben suanda 70 kgyum doguma 1 ay var ama large beden aldim
Yildiz5891 bende bu beden konusunu çözemedim şuan 62 kiloyum doğuma 14 gün kaldı hangisini alıcam bilmiyorum yardımcı olursanız banada ☺️
Yildiz5891 ben m aldım 168 boyum 74 kilo idim doğuma girerken cok sıkarsa üstten biraz yırtarım dedim
Merhabalar hanımlar depend ı kaç paket aldınız tek paket yetiyor mu ? 21+1 haftaligiz , 61 kiloyum, basenlerim hamilelikten önce de vardı bundan sonra da büyür diye tahmin ediyorum L büyük aldım 1 paket
@Fatma1533 merhaba ben doğum yapalı 20 günü geçti depend 1 paket almıştım tam yetti diyebilirim ama kanamalar bir süre daha devam ediyor keşke diyorum bir paket daha alsaymışım evde de kullanırdım diye ama sadece hastenede kullanmak için alacaksanız bir paket yeterli ben 78 le doğuma girmiştim L çok rahat olmuştu bana
Yildiz5891 85 kilo ile doğuma girdim L beden bana tam oldu. M beden size olur.