patilibalik Nazım Hikmet’in ilk kitapları ve şiirleri ile karşılaştığımda tanıştım eşi Piraye ile. Ve dedim bir gün hani bir kızk merhaba olursa ismi Piraye olsun. Allah nasip ederse 30 haftalık bir kız bebeğe hamileyim ve ismi Piraye.
Bebeğimin isim hikayesi ✍️
Deletedmom16362 kızlarınızın isimleri ne? 😍
rengarenkduduv bizim kızın adı Vera… Yine bir Nazım Hikmet aşkı ❤️
Bizimde 2 .oglumuz geliyor ve direk Akın koyucaz imsallah. 3 yasindaki abisi koydu ismini bizimde hosumuza gitti oyle kalicak galiba .. bu arada rafadan tayfadan akın bizim cikis noktamiz . Severim o keratayida😁
Ozgrwili ay abisi mi koydu ne güzel ❤️ abisinin ismi nedir? 😍
MerveeD ne güzel düşünmüşsünüz eşiniz biliyor mu? Çok duygulanmıştır 🥺❤️
- Düzenlendi
HavvaGuzey Allah rahmet eylesin 🥺 bu arada iki isimde çok havalı ve güçlü isimler Allah bağışlasın oğullarınızı 🎈
nrg_gzr ya ne güzel ❤️🎈
Esra-gkl anlamını bilmiyordum ne güzelmiş 🎈
- Düzenlendi
patilibalik Büyük kızım Deniz küçük kızım Deren olacak kismetse 😊
patilibalik evet biliyor oda bana bırakıyor sağolsun ilk hamıle kaldıgım öğrenir öğrenmez aklıma bu isimler geldi hiçte değiştirmedim Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah
SelinYakgul ya ne güzel soyadınız güzelmiş hep yanınızda kalacak o isimde 🎈
Hikayesi yok Kayınpeder adı 😒 Yanına ek koydum sadece
Deletedmom16362 maşallah ya hep bi D harfi var ama 😁
sedefyrs1101 nedir adı? 🤔
MerveeD yaaa ne güzel amin inşallah 🎈
patilibalik Galip Efe
Galip Kayınpederimin adı Efeyi de ben koydum
patilibalik Eşim bir ara Mavi koyalim bile dedi 🤣 Mavi lacivert aşkından dolayı. D’si yetti bana 😁
sedefyrs1101 😒 bu suratı koyunca dedim eyvah kayınpederin ismi kötü ama Galip güzel ya Efeyle de gitmiş ❤️
patilibalik 26+1iz kızımla,esimle hafta sonu ilk aylarda tv de müzik dinlerken Aren görmüştüm sonrasında eşim bakarken Armin gördü Arminde karar kildik erkekte olsa kızda olsa ayni ismi düşündük kızımız Armin olucak 🤗 cinsiyet sorduklarında hep sağlık diledik, kızımız olacağını öğrendik 14+4 te 🤗