• isimler
  • Bebeğimin isim hikayesi ✍️

patilibalik bizim cinsiyetimiz belli degıl ama kızımız olursa eşimin 5 yasında bir ablası varmıs tüp tasıyan kamyonun altında kalmıs ısmı Feyza onu koymak istiyorum. Oglum olursa da eşimin ismi UTKU cok begenıyorum alputku koymak ıstyrm

patilibalik biz eşimle sevgiliyken evlenince ilk kızımız olsun istiyorduk ben eşime iki kez doğum yaparım başka yapmam şansıma ikiz olursa 3 çocuğumuz olur diyordum kızımız olursa ikra koymayı çok istiyorduk evlendik 5 sene çocuğumuz olması 5 sene sonra rabbim tedavisiz kızımı nasip etti eşim havalara uçtu ikra tanem geliyor babasının bir tanesi geliyor diye ciddende öyle oldu kızımız bir tane oldu kızım yaşına girdiği ay hamile kaldım çok uzun zaman tedavi görüp olmayınca tek kalmasın dedik yaşına gelince bir kardeş daha olsun dedik rabbim bir değil 2 kardeş nasip etti kızıma rüyamda iki tane kocaman bilezik taktım koluma annemde Bilezik erkek bebek derler der bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ikiz olursa erkek olursa babaların ismini koyacam diye içimden geçirdim 4 gün sonra doktora gittim doktor üçüz ama biri tam gelişmemiş haftaya gel bakalım dedi haftaya gittim ikizlere hamileydim ikiside erkek biri durmuş alp diğeri Ercan asaf

patilibalik İlk oğluma eşim şehit olan abisinin adını koymak istedi gururla kabul ettin YUSUF TUNA❣
      ikinci oğlumun ismini sen koy dedi eşim çok kararsızdm en son Asrın ismini duyunca budur dedim birde eşim Adana Demir sporlu olduğu için ASRIN DEMİR ❣ oldu

patilibalik Nazım Hikmet’in ilk kitapları ve şiirleri ile karşılaştığımda tanıştım eşi Piraye ile. Ve dedim bir gün hani bir kızk merhaba olursa ismi Piraye olsun. Allah nasip ederse 30 haftalık bir kız bebeğe hamileyim ve ismi Piraye.

Bizimde 2 .oglumuz geliyor ve direk Akın koyucaz imsallah. 3 yasindaki abisi koydu ismini bizimde hosumuza gitti oyle kalicak galiba .. bu arada rafadan tayfadan akın bizim cikis noktamiz . Severim o keratayida😁

MerveeD ne güzel düşünmüşsünüz eşiniz biliyor mu? Çok duygulanmıştır 🥺❤️

HavvaGuzey Allah rahmet eylesin 🥺 bu arada iki isimde çok havalı ve güçlü isimler Allah bağışlasın oğullarınızı 🎈

patilibalik evet biliyor oda bana bırakıyor sağolsun ilk hamıle kaldıgım öğrenir öğrenmez aklıma bu isimler geldi hiçte değiştirmedim Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah