patilibalik Ya Güzelde şimdi 20 sene sonra arkadaşlarının adı Hep Aras, Asil, Deniz vs. Isimler olcakken bu Galip olcak bakalım belki Efe ismini kullanır 😂
Bebeğimin isim hikayesi ✍️
- Düzenlendi
patilibalik eşim sevgililik zamanından beri oğlum olursa Ali Asaf olsun isterim derdi kız olduğunu duyunca erkek ismini ben seçmiştim kızada sen karar ver dedi. Daha hamile olmadan önce internette değişik kulağa hoş gelen kız isimlerini telefona not ederdim o isimlerin anlamına Bi bakayım derken Asel ismini gördüm Muhammed suresinde geçiyor ve anlamı cennetteki 4 ırmak tan biri olan bal ırmağı demekmiş (hep balım koymak isterdim ismini ama işte çevrenin değişik bakışları 🤷) onun anlamınında bal olduğunu öğrenince birden isim içime kalbime işledi resmen dedim bu olmalı yanınada Zümra yı ekledim zeki bilgili kadın demek Asel Zümra oldu ❣️
ama muhtemelen Asel diye sesleniriz genellikle adıyla yaşasın bal kızım 🌸❤️
sedefyrs1101 daha çok ilgi çekecek 😎
patilibalik Kizimin adı Asel :) bu uygulama da isim çarkı gibi birşey var belki gördünüz 4 sene evvel bir cevireyim ne isim cikicak dedim direk Asel çıktı aa anlamı cennette bal ırmağı güzel hoş bunu ben fikir amaçlı yakınlarıma dedim 4 aylık falan hamileyim milletin ağzına bir takıldı değiştiremedim 😄 millet aylarca düşünüyor ben direk denk gelen isim koydum
asellmom öğrencim vardı Asel adında çok tatlıydı 😍 çok güzel anlamları ikisininde hemde balım hikayesiyle çok daha anlamlı olmuş. Belki oğlunuz olur Ali Asaf ikiside çok uyumlu olur valla ne güzel 🎈
patilibalik İnşAllah 😂🧚♂️
Betl hahahah ama güzel isim gelmiş yani ❤️bende çevirdim onu güzel çıkmamıştı 😒
patilibalik Benim ismim S ile başlıyor. Ilk kizim dogunca Ads’nin D si ve S si tamam. A’sini da yapariz ilerde demisti 🤣 neyseki unuttu,bana birakti isim konusunu 😁
32+3 günlük hamileyim . Allah nasip ederse kızımız olacak isimi de Ayşe Umay 🧚🏻♀️
Umay ; Orhun yazıtlarında yer alan kadınları ve çocukları koruduğuna inanılan Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü olan en önemli tanrıça . Devlet kuşu demek 🐣
patilibalik Hamza ☺
Bizde erkek olcağını öğrenince babası sana bıraktım kızımız olursa ismi bellidir dedi. Bende böyle kısa net isimler severim eşimde keza öyledir. 3 4 isim baktık ve en son ben Mete ismini istedim. Eşimde tamam dedi :) 4 aylık hamile iken belirledik 8 aya girdim
Ben miray koyucam inşallah rüyamda gördüm cok guzel bi bebek yüzü oyle nur gibiydi oyle parliyodu ki ışıktan bakamiyodum bile miray diye seviyodum kucağımda. Ismin anlamına baktim parlak yüzlü ay gibi parıldayan demek gerçektende etkilendim insallah koyucam nasil sizce MİRAY ÖZTÜRK
patilibalik 1 yıl önce kovitten kaybettiğim ve ilk torununu göremeyen içimin dinmeyen sızısı gozumdeki yaşım canım Babamın ismi “Yüksel”, eşimin kendinden önce doğan ve 7 aylıkken vefat eden kardeşi “Okan” yaniii oğlumuzun adı Yüksel Okan olacak🥲 dedesinin ve amcasının adını yasatacak😢🥺
annelikyolculugu2875 ya 🥺 Allah rahmet eylesin… Anlamı büyük 🥺
Asyaozturk Miray ismini çok severim belki MirayDaner kaynaklı bilmiyorum çok etkileyici rüyada görmeniz 😍
- Düzenlendi
Snmnrtpc38 ay bayılırım Umay ismine 🎈 Ayşe Umay güzel olmuş 😍
Sdadmrbas ay kız olursa ne olacaktı merak ettim 😁
Asyaozturk
Seni üzmek istemem canım ama Miray isminin anlamı yanlış biliniyor.
Mir bey demek.
Miray da ay gibi aydın bey demek.
Aslında sadece erkeklere uygun bir isim bu