annekuzucum aynı haftadayız ve ben de öyle hissediyorum normal mi acaba
Ggokces4141
- 26 Şub 2022
- 10 Eki 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sancı mı bu anlamıyorum 😒 37+2 tartışmasında
- Poyraz ismine uygun tartışmasında
Deletedmom10846 poyraz efe 🦋
- İsmi kimse beğenmiyor kötümü tartışmasında
Mahmutzahide senin bebeğin eşinle birlikte karar vermişsin başkalarına saygı duymak düşer o üzülmesin bu üzülmesin diye düşünme bunda gönül koyacak birşey yok ayrıca çok güzel isim 🦋
- REFLÜ YATAĞI tartışmasında
Kızlar aranızda reflü yatağı kullanan var mı ? İhtiyaç oluyor mu ? Çok kararsız kaldım alıp almamakta.
- Su fazlalığı / Şeker yüksekliği bakar mısınız lütfen? tartışmasında
Hilalkck kaçıncı haftadasınız
- Kocaeli Gölcük anneleri var mi? tartışmasında
hunilimom evet hastaneye yakınım ☺️ Ama benim doktorum Yeniköy de Özel Kocaeli Hastanesine gidiyorum.
- Kocaeli Gölcük anneleri var mi? tartışmasında
Merhaba İhsaniye de oturuyorum bende 🌸
- Aras/Atlas tartışmasında
- 30+4 haftalık olup hala yürüyüşe başlamamış olanlar tartışmasında
Gmzeucr bu kadar mı olur her şeyiyle aynıyız bende vicdan yapıyorum çok. Evde yapılan sporlar var hamileler için ama onları da yapmıyorum 😢
QueenMommy teşekkür ederim bende yapmaya çalışıcam dediklerinizi kaç çıkmıştı ilk şimdi kaç yaptınız ortalama
QueenMommy nasıl düşürdünüz şekerinizi
- Egzersiz ve spor tartışmasında
Kızlar rutin yaptığınız hareketler var mı ? Düzenli yürüyüş yapıyor musunuz ? Takip ettiğiniz kişiler var mı bununla ilgili 🧘🏻♀️
- Arkadaşlar özelde muayene ucretı nekadar ilk kez gıtcem tartışmasında
Teusa ne kadar uygunmuş hangi hastane ve ildesiniz
- ağlicam nolur yazınnn 🤧 (grip/nezle) tartışmasında
gurbetcikizii ahhh canım aynen bende öyleydim yeni yeni kendime geliyorum. Doğal yollarla geçirmeye çalıştım bende burnun için eczaneden okyanus suyu spreyi alabilirsin doğal ve bir zararı olmadığı yazıyor. Soğan, limon burun deliklerine sür. Burnuna su çek. Gargara yap sirkeli tuzlu suyla ve bol bol su iç. C vitamini tüket. Dinlen ve en önemlisi motivasyonunu yüksek tut geçmiş olsun rabbim bebeklerimizi korusun.
- Hamileyken Corona tartışmasında
Aranızda corona olan geçiren ya da grip olan var mı bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum 😭😭
- Kocaeli anneleri ♥️ Diğer tüm annelere de selam olsun 🤍 tartışmasında
Babymy merhaba doğum fiyatları konusunda bilginiz var mı
- Gebelik Sonrası Sarkmalar tartışmasında
Kızlar doğum yaptıktan sonra korse vb. neler kullandınız sarkmalar için toparlanma ve eski görünüme kavuşmak istiyorum.
- Hamileyken Grip tartışmasında
EceDrn 27. Haftadayım doktoruma dedim sadece bol bol su iç dedi hiçbir şey önermedi ve yazmadı 😞verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim 🥰
- Hamileyken Grip tartışmasında
Kızlar çok kötü grip geçiyorum aranızda hamileyken grip olanlar var mı ? Bebeğim için de endişeleniyorum😢
- Kocaeli gölcük/izmit doğum doktorları tartışmasında
kara_anne_ özel Kocaeli Hastanesi Hilal Bayram ❤️