gokces4141 Kızlar aranızda reflü yatağı kullanan var mı ? İhtiyaç oluyor mu ? Çok kararsız kaldım alıp almamakta.
SayeMom gokces4141 aldım trendyoldan hiç beğenmedim geri yolladım hevesim kalmadı sonrada almadım babynesti var onu desteklerim alttan napayım ihtiyaç gibi görmüyorum şuanlık
Elfs gokces4141 kuzenim kullanıyordu bence gerekli ben alacağım büyük kolaylık sağlıyor bebeği onunla direk yatağa koyuyorsun yataktan salona gideceksin onunla götürüyorsun bebek uyanmıyor salonda koltukta yatarken için tedirgin olmuyor yan korumalıları var bir de kusma konusunda için rahat bence çok iyi bir şey.
Cansuada24 gokces4141 bende aldım canımda yapışkanları yıkamada fazla tutmamaya başladı ama aldık bikere 🤦♀️
Zeyyyn gokces4141 ben bimden aldım 3 aya kadar yattı kurtarıcım oldu açıkçası yan yatırmak için iyi oluyor aklın kalmıyor kussa da birşey olmuyor artık dönmeye başladı kılo aldığı içinde kayıyor kullanmayı bıraktım ben hep beşik içinde kullandım
Nilduru gokces4141 yani evet kullanışlı oluyor ama olmazsa olmazda değil durumunuza göre karar verin bende bütçeniz varsa 1 tane edinmekte fayda var
AysunUgur Bende ebebkten lüks kiraz çekirdekli modeli aldım ve çok beğendim, taşımak için ipleri de var, kumaşı da yıkanıyor, ben doğumdan itibaren orada yatırmayı düşünüyorum, umarım kullanışlı olur 🤲🏼🤍