Kızlar çok kötü grip geçiyorum aranızda hamileyken grip olanlar var mı ? Bebeğim için de endişeleniyorum😢
Hamileyken Grip
gokces4141 Ben 2 kere çok kötü üşüttüm canım grip gibi desen değil böyle değişik ama günlerce can verdim sanki çok kötü bişi ıhlamur içtim bol bol ılık su içtim limonlu bir de c vitamini aldım. 3. Tremiserde olduğum için mide yanmalarım var şuan sıkıp içmeyi denedim ama cok yanma yaptı onun için sandoz gibi bir takviye aldım. Bunlara ek olarak serum fizyolojik ile burnumu açtım sürekli çünkü geceleri tıkanıklıktan gram uyku uyuyamıyordum. Doktorum parol içebilirsin dedi içtim ama çok faydası yok tabi dua etsen daha hızlı iyileşiyorsun 🤦🏼♀️ eğer içebiliyorsan bol bol sıkma portakal mandalin limon 3 lüsünü tavsiye ederim bolca sıvı tüketimi hastalığı atmana yardımcı olacaktır. Boğaz ağrın varsa eğer pastil kullanabilirsin. Hepsini doktorumun izniyle kullandım sende haftana göre tavsiye al istersen. Bide burun açmak için buğuseptil diye birşey var acayip iyi geliyor tavsiye ederim. Bir an önce iyileşmen dileği ile 🙏🥰
gokces4141 ben 2 kez geçirmiştim bi 20. Haftada bir de 32 de direk doktora gidip ilaç aldım çnkü ilaçsız enfeksiyon vs ilerlerse bebek için riskli
gokces4141 28.haftada gecirdim malesef, kulak ve bas agrisi icin parol ictim gunde 2 kez. Bol bol mandalin yedim istahim kapanmisti malesef beslenemedim cok. Burun ve sinus tikanikligi icin nane yagi aldim sicak su kaynatip icine 9 10damla damlattim nefesimi genzimi acti baya. Aksamlarida ihlamur ve nanelimon ictim dr um ihlamurdan baska bitki cayi icme dedi
Canim bende beş gündür grip oldum benim griple beraber böbrek tasimda kopirdadi galiba inanılmaz sancım vardı dün iyice şiddetli akşam hast gittim böbrek sancısı rahimide açıyor suda gelmişti kadın doğum dok baktı açılma yok şükür gelen suda değilmiş sonra dahiliyiye gittim serum taktı oarol ve vitaminler bugün daha iyiyim şükür
EceDrn 27. Haftadayım doktoruma dedim sadece bol bol su iç dedi hiçbir şey önermedi ve yazmadı 😞verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim 🥰
Bende 25 haftalık gebeyim beş gündür bende de grip var hergün portakal limon karıştırıp suyunu içtim nane limon yapıp içtim ballı limonlu ılık su içtim tavuk suyuna çorba yaptım içtim yatmadan pekmez ballı süt yapıp içtim ama geçmedi evde benden başka hasta yok acile gittim almadılar grip şikayetiyle kabul etmiyorlarmış test ver sonucuna göre KBB ye git dediler bende hastalık ilerlerse diye test verdim sonucumla doktora giderim diye bekliyorum inş negatiftir çok da endişeleniyorum bebeğim için inşallah birşey yoktur Allah’a emanet hepimizin bebekleri 😔😔😔