RRk805108
- 7 Şub 2023
- 1 Şub 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kafam cok karışık tartışmasında
Deryadeniz63 allah razı olsun inşaşlah
beyzacmvrc Amin inşallah
Meraba hanımlar ben 6 senelik evliyim 3 senemde hamike kaldım oda gec olmuştu 30 haftalıkken karnımda kalbi durdu sezaryanla aldılar 🥲🥲🥲 evlat acısı yetmezmiş gibi birde enfeksiyon kaptım 1 hafta hastanede kaldım sezaryan yerine yerine bastıra bastıra enfeksiyonu çıkardılar 2 sene okdu evladımı kaybedeli tekrar anne olmak istiyorum çok ama olmuyor 4 ay önce hastane ye gittin doktor baktı pkos var dedi tedavi uyguladı ama olmadı bende bırakmak istedim kılo veriyim öyle başlarım dedim ve baya da verdim 16 kılo kadar bu ayda 5 kılo daga verirsem doktora gidiyim diyprum yeni bş doktora kafama çok takıyorum her an düşünüyorum stresliyim eşimde sperm düşük cıktı oda tedavi görüyor tedaviyle düzelir dedi inşallah hamike olurum dua edın bana öyle içimi dökmek istedim
- Bu ay da olmadı 😭😭 tartışmasında
AYSEBETUL8 oldum 3 ay önce bıraktım kılo vermek icin tekrar gitcem bu ay
Yenibirannee allah razı olsun inşallah 🤲
Oznur_ece65 cok istiyorum 6 yıldır evliyiz 3 yılımıızda hamile kaldım ama kaybettim 32 haftalıkken kalbi durdu karnımda tekrardan anne olmak kucagına almak sevmek büyütmek istiyorum inşaşlah nasip olur kılı bile verdim 17 kılo hamile kalabilmek icin inşaşlah olur
Olmuyor ya yine hamilelik heveslenmiştim bu ay adetim hep 3 gun erken gelirdi bu ay gelmedi umutlanmıştım ovulusyon takibi yapıyordum olmadı kahverengi koyu şekilde geldi bu ay da umutum azaldı ya
- Erken gelen adet günü bu ay gelmedi tartışmasında
yenibirannis ay inşallah bende de vardır ya şu an annemgilde kalıyorum o yüzden yapmıyorum ecik korkıyorum biraz daga bekliyim 3 subayta yaparım artık
- Erken gelen adet günü bu ay gelmedi tartışmasında
Meraba Hanımlar adetlerim 4 5 aydır hep 3 gün önce geliyordu gecen ay 31 aralıkta oldum 3 gun erken oldugum ici. 28 de olmam lazımdı ama olmadı hamilelik varımdır ovulusyon testi yaptım yumurtlama günlerini değerlendirdim inşallah vardır böyle yazmak istedim buraya
- Ovulosyon son durum bakar mısınız tartışmasında
Seydalikaan Amin inşallah
Seydalikaan değerlendirdik inşallah nasip olur
- Ovulusyn tesitme bakar mısınız tartışmasında
Resimde belli olmuyor ama 10 11 12 pozitif