Meraba hanımlar ben 6 senelik evliyim 3 senemde hamike kaldım oda gec olmuştu 30 haftalıkken karnımda kalbi durdu sezaryanla aldılar 🥲🥲🥲 evlat acısı yetmezmiş gibi birde enfeksiyon kaptım 1 hafta hastanede kaldım sezaryan yerine yerine bastıra bastıra enfeksiyonu çıkardılar 2 sene okdu evladımı kaybedeli tekrar anne olmak istiyorum çok ama olmuyor 4 ay önce hastane ye gittin doktor baktı pkos var dedi tedavi uyguladı ama olmadı bende bırakmak istedim kılo veriyim öyle başlarım dedim ve baya da verdim 16 kılo kadar bu ayda 5 kılo daga verirsem doktora gidiyim diyprum yeni bş doktora kafama çok takıyorum her an düşünüyorum stresliyim eşimde sperm düşük cıktı oda tedavi görüyor tedaviyle düzelir dedi inşallah hamike olurum dua edın bana öyle içimi dökmek istedim
Kafam cok karışık
Rk805108 rabbim en yakın ve en hayırlı zamanda müjdeli haberi almayı nasip eylesin sağlıklı bir gebelik geçirip evladiniza sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻 mübarek 3 aylarda çok çok dua edin ♥️
Rk805108 canım benim ya rabbim sana sabır versin çok üzüldüm gerçekten insallah tez vakitte tekrardan hamile kalırsın bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın dualarım seninle 🤲🏻
Rk805108 ben 135 kilo ile hamile kaldım ve rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim o kiloda adet duzensizdi birsuru şey söylediler pkos dediler prolaktin yüksek dediler bı ilaç verdiler 1.5 sene hiç korunmama rağmen hamile kalmadım sonrasında bebeğimi kaybettikten sonra 35 kilo verdim sezeryan olduğu için 6 ay korundum doktor iyi kilo vermişsin dedikten sonra korunmayı bıraktım ve 2. Ayimda hamile kaldım 6 aylık karnında yavrum ümidini yitirme olur inşallah
beyzacmvrc Amin inşallah
Deryadeniz63 allah razı olsun inşaşlah