meraba hanımlar testine bakar mısınız adetime 11 gün var 3 gundur testin böyle adet bitiminden 2 sonra başladım 3 gün böyle gecen ay yumurtlama ardından da hemen catlma olmuştu bu ay bu şekilde

Resimde belli olmuyor ama 10 11 12 pozitif

Rk805108 canım bende adet bitikten 2 gün sonra felan değerlendiriyoduk bu ay ovulasyon kullandım öğrendim ki benim yumurtlamam adetten hemen sonraymış

SaruMerve bende anlamadım gecen ay adet bittikten 6 gun sonra oldu bu ay da böyle 3 gun üst üste pozitif catlama olması anlamadım

Rk805108 10-11 yumurtlama gibi 12 de artık biraz daha silikleşmiş çünkü benim de böyle 2-3 gün ard arda pozitif cıkıyordu bazen hatta genelde böyle silik çizgi yumurtlama gününde ise kop koyu olurdu , ben böyle çubuk gibi olan testlerden kullanmıştım ama

Rk805108 canım T C den koyu olmalı yumurtlama olması için seninde daha açık duruyo yani daha olmamış bence

11255 bu test bu kadar oluyor resimde fazla belli olmamış ama ikiside aynı

busrabrbr 12 de aynı şekilde koyulaştı bu testler fazla koyulaşmıyor ıkınci denemem

Rk805108 he o zaman bilemeyecegim canim benim yaptigim testlerde pik oldugunda baya koyu oluyodu o yuzden dedim