Olmuyor ya yine hamilelik heveslenmiştim bu ay adetim hep 3 gun erken gelirdi bu ay gelmedi umutlanmıştım ovulusyon takibi yapıyordum olmadı kahverengi koyu şekilde geldi bu ay da umutum azaldı ya
Bu ay da olmadı 😭😭
Rk805108 Neden öyle düşünüyorsun vardır elbette rabbimin bir bildiği ne zamandan beri istiyorsunuz
Oznur_ece65 cok istiyorum 6 yıldır evliyiz 3 yılımıızda hamile kaldım ama kaybettim 32 haftalıkken kalbi durdu karnımda tekrardan anne olmak kucagına almak sevmek büyütmek istiyorum inşaşlah nasip olur kılı bile verdim 17 kılo hamile kalabilmek icin inşaşlah olur
Rk805108 insallah Rabbim kucaginizi bos bırakmasın umarim en kisa surede hayırlısıyla boy boy evlatlariniz olur 🌸💞
Yenibirannee allah razı olsun inşallah 🤲
- Düzenlendi
AYSEBETUL8 oldum 3 ay önce bıraktım kılo vermek icin tekrar gitcem bu ay
Ben de bundan 5 ayn önce düşünmeye başlamıştım. Adetim tam 25 günde bir oluyor ve tam gününde oluyordum. Sürekli 5 gün veya 1 hafta gecikmelerim oldu sürekli erken gebelik testleri yaptım durdum ve sonunda hep adet oldum. Her ay ağlamaktan psikolojim bozuldu resmen. Ovalasyon testi aldım hatta 2 kere yumurtlama gördüm sürekli değerlendirdik yine olmadı. Dedim bu ay bu kadar düşünmeyeceğim artık sinirlerim de bozuluyor üzğlüyorum da. Hiç düşünmedim gözümün önünden gebelikle alakalı ne var ne yok kaldırdım. Kafam çok rahattı. Adetime 5 gün vardı idrar yolu enfeksiyonum için doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Şu an 13 haftalık hamileyim 🥰 İnan bana her şey kafada bitiyor. Kendi rahat bırak. Olacağı varsa en güzel zamanda seni buluyor 💕