Melos066 37+3 olduk 🙈 dün serklaj dikişim alındı 1 2 cm açıklığım var ne zaman doğurcam bekliyoz bakalım 🤷‍♀️

Sibelyavz Allah sabır versin bugün gittim bende nstde sancı çıkmadı plasenta yaşlanması var dediler birde 2 hafta küçük gorunuyor bebeğim 🥺

Melos066 benimde küçük bebeğim canım takma kafana çok zor kilo aldı doktor 2000 2500 e kadar çıkarsa iyi demişti şükür 2500 olduk tabi bu kiloya getireme kadarda ceviz çiğ badem kaju avakado muz havuç çok yedim inan artık hepsinden tiksindim ama mecbur işte allahım herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah güzel hamilelikler kolay doğumlar nasip olsun sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alalım 🥰

H_kubra amiiin hepimizin bebişleri sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah 🤗🩷

Senna2024 1saat önlem amaçlı kuvezde kaldı. Yeni doğmuş bebek kuvezde dönünce 😀 kuvezden çıkartmışlar ben odaya geçene kadar. 2770 doğdu

Bsrrgl ay hiç geçmiyor ki 🥹 biran evvel kucağıma almak istiyorum ama bir yandan da doğumdan korkuyorum karışık duygular içerisindeyim🤦🏻‍♀️😂

Melos066 😓 ah yaa gorende ilk defa sanacak ama o kadar heyecanlı korkulu karmakarışık ki halim hem güzel hem kötü 😌 aynı sizin gibi